Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Χριστίνα Βασιλειάδου: Το μοντέλο από την Πέλλα που εχει κατακτήσει όλη την Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Δείτε την

Ένα από τα παιδιά του Ν. Πέλλας που είναι γνωστά σε όλη την χώρα, είναι η το μοντέλο Χριστίνα Βασιλειάδου, με καταγωγή από την Αξό Πέλλας. 

Έχει πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς, Miss Πειρία, Miss Σιθωνία και New Face Θεσσαλονίκη.

Έχει τελειώσει βοηθός ακτινολόγου, αλλά τώρα ασχολείται ταυτόχρονα με ονυχοπλαστική, είναι επίσης συμπαρουσιάστρια στο Europe 1 στο bampy night ...σύντομα θα τη δούμε σε καινούργια video clip και μας ετοιμάζει μια εμφάνιση έκπληξη σε μεγάλο κανάλι στη tv.

Έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά μοντέλα, έχει συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ, σε πολλές διαφημίσεις με πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως στην διαφήμιση για το pretty collant, σε πολλές φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας. 

Δείτε την:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365