Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Επιστολή Γιώργου Καρασμάνη: "Για να ολοκληρώσουμε ό,τι αρχίσαμε"

Δελτίο Τύπου

Πάντα Μαχητής! Πάντα Ασυμβίβαστος!

Με ισχυρή παρουσία, γνώση και εμπειρία!

 
 Συντοπίτες και συντοπίτισσες,
Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι οι κρισιμότερες των μεταπολιτευτικών χρόνων. Το αποτέλεσμά  τους θα προσδιορίσει το παρόν και το μέλλον της χώρας μας και θα καθορίσει, εάν επιτέλους θα κλείσει η τετραετής περίοδος, που παραπλάνησε και παρέσυρε ένα λαό κουρασμένο από τη δίνη της οικονομικής κρίσης. Για να εξελιχθεί τελικά σε μια διακυβέρνηση ανερμάτιστης πολιτικής, τραγικών λαθών και χαμένου πολύτιμου χρόνου, που απογοήτευσε ακόμα και εκείνους που στην αρχή ήλπιζαν για κάτι καλύτερο.

Όλα αυτά τα χρόνια ως βουλευτής είμαι πάντα δίπλα σας. Εσείς αποτελέσατε και αποτελείτε το μοναδικό μου στήριγμα. Για αυτό και λογοδοτώ μόνο σε σας. Γιατί δεν είχα ποτέ και δεν έχω χορηγούς και σπόνσορες. Ποτέ μου δεν αναζήτησα πολιτικά δεκανίκια. Υπήρξα πάντα και παραμένω βουλευτής ολόκληρου του Νομού. Για μένα η πολιτική δεν είναι «καριέρα», αλλά συνεχής και επίπονη μάχη για προσφορά. Με τη βουλευτική αποζημίωση δεν κάνεις ούτε περιουσίες, ούτε καταθέσεις.

Τη βουλευτική μου ιδιότητα την αξιοποίησα πάντα και αποκλειστικά για να υπηρετήσω τα συμφέροντα του τόπου και του λαού μας, χωρίς να διανοηθώ να την εκμεταλλευτώ για προσωπικό όφελος. Ποτέ και πουθενά δεν διορίστηκε ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο ευνοήθηκε μέλος της οικογενείας μου – αντίθετα, δέχτηκα ακόμη και προσωπικά ανέντιμα χτυπήματα «κάτω από τη μέση». 
Χάρη σε σας η Πέλλα έχει το πλεονέκτημα να έχει τον μακροβιότερο και διαχρονικότερο εκπρόσωπο στο ελληνικό Κοινοβούλιο, και αυτό δίνει δύναμη στο Νομό μας για ακόμη μεγαλύτερες διεκδικήσεις !

Η εμπιστοσύνη σας με ανέδειξε Υπουργό δίνοντας μου τη δύναμη, μέσα στην αναγκαστικά ολιγόμηνη θητεία μου, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, για ένα έργο που αναγνωρίζεται, και στο οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αναφερθεί εδώ, στον Νομό μας.

Για αυτό και σήμερα, όπως έκανα πάντα, έχω το θάρρος να σας κοιτάζω κατάματα. Να σας ζητώ να μου δώσετε την εντολή να συνεχίσω και να ολοκληρώσω ότι με τόσο κόπο μαζί ξεκινήσαμε. Να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον έμπορο, τον επαγγελματία, τον συνταξιούχο, τον άνεργο, τον γεωργό, τον κτηνοτρόφο, τον ιδιωτικό και δημόσιο υπάλληλο, τους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους, για όλες τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, για τα Νοσοκομεία μας, τα Σχολεία μας, για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό μας.

Και το σημαντικότερο : Να παλέψω για τα δύο μεγάλα έργα πνοής στον τόπο μας, που μικρόψυχες σκοπιμότητες και μικροκομματικά συμφέροντα έχουν σφοδρά πολεμήσει. Τον οδικό άξονα Έδεσσας – Γιαννιτσών – Χαλκηδόνας, έργο για το οποίο έπεισα τον Πρόεδρό μας να το χαρακτηρίσει ως «εθνικής προτεραιότητας» και να δεσμευτεί για την υλοποίησή του! Και, βέβαια, το Φράγμα Αλμωπαίου (Καλής) με την τεράστια αναπτυξιακή σημασία για ολόκληρη την Πέλλα, που θα ¨ρίξει¨ εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στη χειμαζόμενη αγορά και συνολικά στην οικονομία του τόπου μας.
Σας καλώ όλους στο πατριωτικό μας καθήκον. Να συστρατευτούμε για να αναδείξουμε μια Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ισχυρή, αυτοδύναμη, μεταρρυθμιστική. Με τον αυριανό Πρωθυπουργό να επιλέγει τους καλύτερους, τους ικανότερους, τους εμπειρότερους. Τους έτοιμους να σηκώσουν το τεράστιο βάρος της εθνικής προσπάθειας. Για να γίνει πράξη το μήνυμα που στέλνει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Ισχυρή Ανάπτυξη, Αυτοδύναμη Ελλάδα !

Μαζί για την Πέλλα που μας αξίζει. 
Με γνώση και εμπειρία. 

Για να ολοκληρώσουμε ό,τι αρχίσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365