Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε δώρο τσάντα ο Γιάννης Ουργαντζόγλου στον Δημήτρη Μπίνο

Δείτε το βίντεο

Ένα δώρο με την δίκη του συμβολική αξία έκανε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Θηριόπετρας Γιάννης Ουργαντζόγλου, προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο, όπως είπε ο κύριος Ουργαντζόγλου οι κάτοικοι της Θηριόπετρας κάνουν δώρο στον Δήμαρχο μία τσάντα.

Ο κύριος Μπίνος δεν άφησε φυσικά αναπάντητο αυτό το γεγονός, με την κόντρα των δύο αντρών να είναι συχνό φαινόμενο στο Δημοτικό Συμβούλιο και ένα από τα επεισόδια μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο


Δείτε το:


Σε λιγο θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ από το σημερινό Δ.Σ.

26 σχόλια:

  1. πραγματικά εαν είναι αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει σωτηρία. Ειλικρινά ο κ. Ουργαντζόγλου προσβάλει και το Δήμο και τους Θεσμούς και τους δημότες.Το οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα δεν ειναι ΠΟΤΕ λόγος να ασεβούμε ή οτιδήποτε άλλο.Ως γνωστόν και 2χιλιάδες ψήφους να πάρει κάποιος δεν λέει τίποτε.Και φυσικά δεν είμαι ψηφοφόρος του Μπίνου αλλά αν υπήρχε τρόπος έπρεπε να αποβληθεί απ την αίθουσα ο Ουργαντζόγλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα ειναι χωριατης ο ανθρωπος... Ο νεατερνταλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Γιάννη τέτοια του αξίζουν τον πρώην δήμαρχο και πλέον ποτέ πολιτικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουργατζογλου κατέβα μια φορά για δημοτικός να δούμε τη μαγκιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουμε 2019 και ακόμα κάποιοι κατοικούν στα δέντρα.. Ολόκληρο σκηνικό έστησε για να δείξει τι, το επίπεδο που βρίσκεται. Λογικό αν δεν έχει βγει πέρα από το χωριό του ο άνθρωπος και δεν ξέρει τι θα πει πολιτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιάννη είσαι πολύ μπροστα σε παραδέχομαι.καλη σχολική χρονιά στον πρώην δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ ταιριάζει η παροιμία γλώσσα παπούτσι αλλά μυαλό κουκούτσι. Με λίγα λόγια όσοι μιλούν φωναχτά και η γλώσσα τους πάει ροδανι έχουν φτωχό μυαλό και δεν έχουν να πουν κάτι σημαντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και δηλαδή τώρα αυτούς τους ψηφίζει ο κόσμος; αλλά μάλλον ναι αν κρίνεις από τα σχόλια που τον συγχαιρουν κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν το μυαλό των ανθρώπων που είναι τρείς τετραετίες φτάνει μέχρι αυτό το σημείο λογική είναι η κατάντια του δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατά το λαό και οι άρχοντες.... Πρόεδρος ελληνικου χωριού το 2019. Τραγική εικόνα. Αθλιοα έκφραση πολιτικού άνδρα που τον εκλεγει ο λαός της Αλμωπιας. Απλά τραγικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας πείραξε η κίνηση του ουρατζογλου ε?? Είναι νεατερνταλ?? Κούνια που σας κουνάτε ουρές του "δήμαρχου για θεαθηναι" σας πείραξε η ειρωνεία ε?? Γιαβεσεας θα έπρεπε να ντρέπεστε που κάνε ότι δεν βλέπετε αυτά που βγάζουν μάτια για να τυγχανετε την συμπάθεια του θείου.. μπράβο Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός τουλάχιστον μιλησε ζήτησε απαίτησε τόσα χρόνια άσχετα αν δεν πήρε ποτέ τίποτα.
    Άλλοι από δίπλα μόνο αερίζονται τρεις τετραετίες με την ψήφο του κοσμακη. Κανένας σεβασμός στον κακομοιρο ψηφοφόρο. Μόνο πριν τις εκλογές θυμάται να κλάψει στα γεροντακια για την ψήφο.
    Εκεί να δείτε επίπεδο μόρφωσης και ήθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. απλα...ΚΡΙΜΑ...οσο για το επιπεδο ασε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μίλησαν για τον μορφωμένο πρώην δήμαρχο που 4 χρόνια ήταν στην ειρωνία και στα καντήλια!άντε σοβαρευτείτε ένα δώρο του έκανε και στα δώρα λέμε ευχαριστώ!ο χειρότερος δήμαρχος όλων των ετών για την Αλμωπία πλην δύο τριών χωριών και έχετε απαίτηση σεβασης σε τούτων που δεν σεβάστηκε τίποτα!σε άνθρωπο που έπαιξε υπόγεια στις εκλογές και με λεφτά και τρίμηνα και τσαμπουκαδες έβρισκε υποψηφίους!ο κόσμος βλέπει και εστυλε τον Δημητράκη εκεί που του άξιζε στο σχολείο με μαθητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δώσε πονο Γιάννη κάνε και στο Σταυράκη κάνα δώρο γιατί δύσκολα χρόνια αυτά που ερχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε Γιάννη τι έπαθε στην θηριοπετρα ο Δημητράκης!έβαλε τον υπάλληλο του από το χωριό να φτιάξει συνδιασμό ταξανε πολλά τρεξανε πολύ και όλο αυτό για 40 ψήφους?με τόσο τρέξιμο?δηλαδή αν δεν τρέχανε θα περνάνε μόνο την οικογένεια του εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δώσε κ στον Τόλη ενα τάβλι ν παίζει στο χωριό σας αφου κ αυτός ενα τπτ είναι στο Δήμο!! Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπινάκι πάρε την τσαντούλα σου και τράβα στο σχολειό,όχι δηλαδή ότι θα προσφέρεις κάτι και εκεί,εν ενεργεία δήμαρχος δεν καταφερες να μπεις στον β´γυρο,αυτό τα λέει ολα δεν χρειαζεται πολυ αναλυση,αντε γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ιθαγενής και τα αστεία τού,,,στο ξάδερφο σου τον Τόλη πάρε ενα γλειφιτζουρι ν μην κλαίει ο τιποτας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμο φιλαράκι μου φτασε το δεξί του Αποστόλη και μετά μίλα 923 πήρε εσύ ούτε τους 3 δεν θα έπαιρνες τραγικέ μ μάγκα . Σας πονάει που βγήκε ο Γιαννάκης κουφαλεσ 😂και όσο για τον πρόεδρο τον Γιάννη κάντε αυτά που έκανε και μετά μιλήστε βάζει λεφτά από την τσέπη του γτ ο Μητσαρας δεν έδωσε ευρώ για το χωριό και κάποιοι τραγικοί τον ξανά στήριξαν .. Υ.Γ ο μικρός γιος του Γιαννάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ourgantzoglanaki...
    Meta apo 4 xronia min ksexasis ena alisoprionaki gia ton K. Mpatsi!
    Epipedo mIden.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα 'μάγκα' μου χαλάρωσε λίγο και κατάλαβε ότι κράζεις ανώνυμα στο ίντερνετ. Εγώ 'μάγκα'μου δεν κολλάω να τα πω μπροστά στη μάπα σου και στον δικών σου. Όσο για το αλυσοπριονο του κυρίου Μπάτση θα σου το δώσω να ξυρίζει η μάνα σ τα πόδια της..

      Διαγραφή
    2. Tha doume ti Tha kanis...
      Edo imaste, na to thimase !
      Tesera xronia! Na doume ti dora tha kanis!
      (To doro tis manas mou min ksexasis)
      TENEKE

      Διαγραφή
    3. Καλά αντε φτάνει θα κάνουμε δώρα θα βάλουμε 2μηνα όπως ο μπινος έβαλε αυτόν που θέλατε και πολλούς άλλους.. Στη κοινότητα του χωριού θα το αφήσω το δώρο της πάνε πάρτο θα σου αφήσω και ένα ελληνικό λεξικό ντροπή να γράφεις ετσι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365