Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ: Εξομαλύνθηκαν οι σχέσεις Μπίνου - Σωτηριάδη

Δείτε το βίντεο του Aridaia365.gr

Από χίλια κύματα έχουν περάσει τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμου Σωτηριάδη.

Στο προηγούμενο μάλιστα Δ.Σ. που ήταν πριν τις εκλογές, οι δύο άντρες είχαν ανταλλάξει πυρά, με αφορμή την τότε παραίτηση του κυρίου Σωτηριάδη, αλλά και την κάθοδο του στις εκλογές με τον συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου.

Από τότε μέχρι και χθες όμως πέρασε σχεδόν ένας μήνας, η ένταση εκείνων των ημερών φαίνεται πως ξεπεράστηκε, με τον κύριο Σωτηριάδη να αναφέρει στην χθεσινή συνεδρίαση, πως έχει μιλήσει με τον Δήμαρχο για το θέμα της παραίτησης του και αν ο κύριος Μπίνος εμμένει σε αυτά που είπε τότε, η παραίτηση θα είναι σε ισχύ.

Τότε ο κύριος Μπίνος πήρε τον λόγο και αφού αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχαν αυτά τα 5 χρόνια, πρότεινε να παραμείνει πρόεδρος διότι η παραίτησή του δεν έχει καμιά ουσία και μόνο προβλήματα και κωλύματα στην λειτουργία του Δήμου μπορεί να προκαλέσει και δεν χρειάζεται να αναστατωθεί το Δ.Σ. 

Οπότε ο κύριος Σωτηριάδης παρέμεινε στην θέση του.

Δείτε το βίντεο του Aridaia365.gr



Δείτε και το βίντεο τις προηγούμενης συνεδρίασης



4 σχόλια:

  1. Προδότη έλεγε τον Σωτηριάδη καί την δεύτερη Κυριακή έτρεχε από πίσω του για μία καρέκλα, μπινο μπινο ο κόσμος σε τιμωρήσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΑΞΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΤΕ ΒΟΣΚΟΙ.

      Διαγραφή
  2. Δεν χαίρεται η ποιότητα με το νέο Δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπινακος ευτυχώς από την κακία σου και τον εγωισμό σου5 χρόνια φροντισες να κάτσεις μόνος σου τελικά στον πάγκο.
    Πολιτικά αυτοκτονησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365