Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Γιάννης Σηφάκης "Ανοικτή" συνέντευξη - συζήτηση με τους πολίτες αντί για αφωνία και φιέστες τύπου Τόλμη και Γοητεία

Πρόσκληση

«Ανοικτή» συνέντευξη – συζήτηση  του Γιάννη Σηφάκη για θέματα Έδεσσας , Αλμωπίας και Σκύδρας την Πέμπτη 27 Ιουνίου 8:30μμ στο Πολιτιστικό Έδεσσας στο Βαρόσι
Ο Γιάννης Σηφάκης καλεί τα τοπικά ΜΜΕ της Πέλλας, τους φορείς της κοινωνίας και τους πολίτες σε συζήτηση για τα πολιτικά θέματα και ιδιαίτερα για θέματα Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας. Τι έγινε, σε ποια φάση βρίσκονται, τι πρέπει να γίνει.

Η ουσιαστική συζήτηση και μπροστά στις εθνικές εκλογές συμβάλει στην ανάδειξη και λύση των προβλημάτων. Η συνεχιζόμενη «αφωνία» για τα θέματα της χώρας και της Πέλλας από την πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος ακόμη και λίγες μέρες πριν τις εκλογές, η νέα «μόδα» με φιέστες τύπου Βορείων Προαστείων με τραπεζώματα γάμων προμηνύει συνέχιση των «γνωστών» πολιτικών υποβάθμισης της Πέλλας επί δεκαετίες που έφερε την Πέλλα από την 5η θέση στην 50ή θέση στο κατά κεφαλήν εισόδημα μέσα σε 25 χρόνια. 

Ο υπ. Βουλευτής Γιάννης Σηφάκης ακολουθώντας την πορεία που επέλεξε από την μέρα της εκλογής του ως Βουλευτού Πέλλας το 2015 αναδεικνύει και συζητά συστηματικά με τους πολίτες για τα πραγματικά προβλήματα της Πέλλας και της χώρας. Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες αντίστοιχη εκδήλωση για θέματα της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365