Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Θεοδώρα Τζάκρη στην εκδήλωση του Ακρίτα Σωσάνδρας: «Είμαι δίπλα στην ομάδα και το χωριό σας με πράξεις και όχι με λόγια»

Δελτίο τύπου

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Θεοδώρα Τζάκρη παρευρέθηκε χθες στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα Ακρίτας της Σωσάνδρας παρουσία πλήθους κόσμου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.


Στον χαιρετισμό της η Θεοδώρα Τζάκρη επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Πριν από δύο χρόνια ο Ακρίτας πανηγύριζε την άνοδο του στην Α1 κατηγορία και σήμερα  η ομάδα,  το χωριό και όλοι εμείς που  είμαστε εδώ παρόντες και παρούσες για να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και στη διοίκηση που κατάφεραν να σταθεροποιηθούν στην κατηγορία στην οποία έπαιξαν για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.  Και του χρόνου με το καλό να διεκδικήσετε ακόμα ψηλότερη θέση! Βεβαίως οφείλουμε να πούμε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που ακολουθούν πιστά την ομάδα φέτος καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Αξίζετε όμως συγχαρητήρια και για κάτι ακόμα. Γιατί με την αγάπη και το μεράκι σας, έχετε καταστήσει αυτή την ομάδα σημείο αναφοράς για το χωριό σας. Ακόμα και το σάιτ της ομάδας σας είναι πολύ προσεγμένο, ομάδες από πιο μεγάλες κατηγορίες δεν έχουν τέτοια παρουσία στο διαδίκτυο.

Και είναι πράγματι πολύ σημαντικό και θετικό ένας αθλητικός σύλλογος να είναι πυλώνας ονείρων, σχεδίων και ενότητας ενός τόπου, ενός ακριτικού χωριού.

Από τη μεριά μου, θέλω να γνωρίζετε ότι είμαι πάντα δίπλα σας, τόσο στην ομάδα όσο και στο χωριό σας, όπως είμαι όλα αυτά τα χρόνια. Με πράξεις και έργα και όχι με λόγια. 

Ήδη πέρυσι χρηματοδοτήθηκε η ύδρευση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με το ποσό των 80.000 ευρώ.
Την επόμενη εβδομάδα εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με πρόταση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού το έργο της κατασκευής της κερκίδας στο γήπεδο της Σωσάνδρας, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ.

Ενώ πρόκειται να ενταχθεί και  ένα μικρό αρδευτικό δίκτυο, προϋπολογισμού  110.000 ευρώ στο ΠΕΠ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγχαρητήρια λοιπόν και πάλι σε όλους τους συντελεστές, σε όλους όσους είναι δίπλα στην ομάδα, στον Ακρίτα και βοηθούν όσο και όπου μπορούν. Εύχομαι του χρόνου τέτοιες μέρες να είμαστε πάλι όλοι εδώ και να γιορτάζουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα, μια νέα άνοδο!

Σήμερα όμως είναι μέρα γιορτής, χαράς και γλεντιού. Καλή διασκέδαση σε όλους.

11 σχόλια:

  1. Χειροκροτήστε αυτή που πρόδωσε την Μακεδονία αυτή που μας έχει καταστρέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της δωσατε και λογο βλεπω. Με τον Μπατση καθοταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ . ΕΣΑΣ ΤΙ ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι ξέρουμε ντόπια στη σωσανδρα.Ποιό το περίεργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ κυκλοφορούν ελεύθεροι Χρυσαυγίτες ,Γι αυτό θα πούμε τιποτε;μέσα όλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να την χαιρεστε την τζίβδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η τοντορκα είναι προσωπικότητα; Από πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλοσκοπιανοι Ουρανιοτοξητες αυτονομιστες που κουνανε την σημαια μονο οταν τους βολευει.
    Τζακρη και μπατσης μαζι τι αλκο θα δω και να εχει και λογο ο ντορκα και ο μακεδονας να μην λεει τιποτα.
    Αξιοι της μοιρας σας ολοι οσοι τους δεχτηκατε ψευτες και προδοτες ενα κουβαρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ομάδα τής Σωσάνδρας δυστυχώς κάνει τα αντίθετα από ότι θέλει το χωριό σε πολλά πράματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365