Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Πως είναι σήμερα το κολυμβητήριο της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Το κολυμβητήριο της Αριδαίας, είναι ένα από τα έργα στην Αλμωπία τα οποία δεν έχουν τελειώσει ποτέ, αν και θα έπρεπε να είχε παραδοθεί εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον.

Το Aridaia365.gr επισκέφθηκε τον χώρο και σας παραθέτει πλούσιο φωτορεπορτάζ, για να δείτε πως είναι σήμερα.


Αυτό που μας έκανε εντύπωση στην πρώτη επαφή με τον χώρο, είναι πως δεν είχαμε πρόσβαση από κάποιον δρόμο για να πλησιάσουμε και να βγάλουμε φωτογραφίες από κοντά, έτσι αναγκαστήκαμε να στείλουμε το Drone μας.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:









3 σχόλια:

  1. Μπράβο σας που αναδυκνυεται αυτό το έργο που περιμένει τόσα χρόνια.Πραγματικά ποιοί αποφάσισαν την καθυστέρηση αυτή? θα δώσει εξηγήσεις κάποιος στον κόσμο της Αλμωπίας και σε όλους αυτούς τους γονείς που χρόνια τώρα ανεβοκατέβαιναν στην έδεσσα για τα παιδιά τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών τι έχουν να πουν για την ολοκλήρωση του έργου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ελπίσουμε ότι αυτή την τετραετία το έργο θα προχωρήσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365