Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Απάντηση Μπίνου σε Χατζηγιαννίδη: Δεν δεχόμαστε να αμφισβητεί κανείς τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει ως Δημοτική Αρχή όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα του αθλητισμού» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Με αφορμή την δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Χατζηγιαννίδη, για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Handball Cherry Cup 2019, ο Δημήτρης Μπίνος του απάντησε.

Δείτε το βίντεο:


6 σχόλια:

  1. Τα έργα του Δήμου για τον αθλητισμό στην Αριδαία: 1.κατασκευή σκέπαστρου στην κερκίδα του Δημοτικού σταδίου μαζί με διορθώσεις στην παλιά.
    2.Ολοκλήρωση ταρτάν στίβου στο Δημοτικό Στάδιο.
    3.Κατασκευή περίφραξης κατεδαφισθέντος τοιχίου δημ Σταδίου.
    4.Περίφραξη γηπέδου εθνικού αριδαίας στον περιφερειακό.
    5.Συντήρηση κλειστου Γυμναστηρίου Αριδαίας ύψους 500χιλιάδων ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ακριβώς συντήρηση έγινε στο κλειστό και μάλιστα 500000 ευρω Γιατί εγώ που έχω παιδί σε ομάδα δεν είδα εργασία αξίας ουτε 1 ευρω κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας Τώρα????

      Διαγραφή
  2. Δεν απαντήσατε όμως δημαρχε στο γιατί δεν διαφημιστηκε η διοργάνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε αυτά τα γατάκια που νιαουριζουν τώρα, εσύ τα είχες δίπλα σου ως το τέλος και αυτά σε πούλησαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβενω γιατι ασχολησε μαζι τους Δημαρχε.Τους κανες μαγκες και μιλανε απο πανω!Συνεχεισε το εργο σου και να εισαι σιγουρος οτι θα σε ψαχνουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δημαρχος σου παει σπιτι του! Ενω ο αλλος εκλέχθηκε χαχαχα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365