Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Διαμαρτυρία προέδρου Αριδαίας Γρηγόρη Ταρασίδη προς Δήμο Αλμωπίας για την αρδευτική περίοδο

Αποκλειστική δήλωση στο Aridaia365.gr

Ο πρόεδρος της Αριδαίας κύριος Ταρασίδης σε μια αποκλειστική δήλωση που μας έκανε δηλώνει τα εξής:


"Ο Δήμος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος δεν έχουν μεριμνήσει για την άρδευση των χωραφιών, θέλει ο κόσμος να ποτίσει και δεν μπορεί, οι αγρότες της Αριδαίας είναι σε απόγνωση.
Είμαστε σε αρδευτική περίοδο, θέλουμε να ποτίσουμε και δεν μπορούμε".

5 σχόλια:

  1. ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΠΕΝΕΥΕΣ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ. ΠΟΝΗΡΕ ΤΑΡΑΣΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν δύο βδομάδες αυτούς στηρίζες οπότε μην διακαρτυρεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΟΜΩΣ ΤΑΡΑΣΙΔΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς δεν κατέβηκαν σοβαροί υποψήφιοι και ο ταρασιδης έχωσε το γιο του να μας κάνει κουμάντο ...πραγματικά άξιοι της μοίρας μας....Υγ τόπος τρίτης διαλογής έχουμε γίνει...,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ μπουλι μπουλι... όταν έδιωξες το παλικάρι από το ριζοχορι με 2 παιδάκια για να βάλεις τον ανιψιό σού 2μηνο τότε ήταν καλός ο μπινος εεε.... πολύ εύκολα ξεχνάς αλλά να ξέρεις έχει Ίδη ενημερωθη ο καινούριος δήμαρχος για το ποιός και τι είσαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365