Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Ποδοσφαιρικά νέα ομάδων της Αλμωπίας

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει, ενώ το καλοκαίρι προμηνύεται καυτό για τις ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας, με τις μεταγραφές πλέον να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα νέα των τεσσάρων ομάδων της Αλμωπίας, του Αλμωπού και της Θύελλας Σαρακηνών που θα αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα την επόμενη σεζόν, αλλά και του Ακρίτα Σωσάνδρας και του Α.Σ. Προμάχων που είναι οι εκπρόσωποι της επαρχίας μας στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.


Αλμωπός
Ένα ήσυχο διοικητικό καλοκαίρι είχαμε για την ομάδα της Αριδαίας και αυτό είναι σύμμαχος για να ξεκινήσει νωρίς ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν. Μετά την περσινή αποτυχημένη σεζόν, κάνεις στους κυανόλευκους δεν θέλει να ζήσει μια παρόμοια κατάσταση. Στο τιμόνι της ομάδας παραμένει ο Γιώργος Τυριακίδης, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει οι Μένιος, Νικολίτσας, Ελευθεριάδης Γ., Ξόμπλιος και Τσιμογιάννης, ενώ αποχώρισαν Κυριακίδης και Αργυρίου που δεν είχαν ικανοποιήσει πέρσι με την παρουσία τους. Η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή έχουν ως πρώτο στόχο την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, που ήταν στα βασικά πλάνα και έκαναν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, όπως οι Μεντής, Ασλαμπάνογλου, Σαμαρόπουλους, Ελευθεριάδης Λ., Κιουλτσόπουλος, Καραγιαννίδης κ.α. Για πολλούς υπάρχει αισιοδοξία, ενώ κάποιοι είναι πιο δύσκολες περιπτώσεις. Ανάλογα με τις ανανεώσεις θα προκύψουν και οι μεταγραφικές αναζητήσεις, σίγουρα θα αποκτηθεί ένας επιθετικός, ενώ κλεφτές ματιές ρίχνουν οι άνθρωποι του Αλμωπού προς την Έδεσσα και παίκτες της τοπικής ομάδας, αφού στον Εδεσσαϊκό υπάρχει αυτή την περίοδο τρομερή διοικητική αβεβαιότητα.

Θυελλα Σαρακηνών
Η Θύελλα Σαρακηνών του προέδρου Ηλία Αταλασίδη θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη της παρουσία στα εθνικά πρωταθλήματα. Στο τιμόνι της ομάδας συνεχίζει ο πρωταθληματικός προπονητής Γιάννης Τσαμαρδός, ενώ εκτός από τους Γιαουρτζή και Φωτιά που αποχώρισαν, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του περσινού βασικού κορμού αναμένετε να παραμείνουν κανονικά στην ομάδα, με μοναδικό ερωτηματικό τον Ευθύμη Τσόρμπα. Στις μεταγραφές ο Ηλίας Αταλασίδης έκανε τον μπαμ με τον μέσο Γρηγόρη Κυζιρίδη και από κει και πέρα υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρσι στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και σύντομα, όταν θα έχουν τα δελτία στα χέρια τους θα υπάρξουν ανακοινώσεις, με την ομάδα των Σαρακηνών να θέλει να ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις. Ενώ ακούγετε εδώ και καιρό πολύ έντονα το όνομα του Μπρατσούδη της Πέλλας για να την ενίσχυση της ομάδας, όπως και του Γιάννη Ουζούνη του Άρη Νησίου για την άμυνα. Φυσικά και οι Σαρακηνοί κοιτούν προς Έδεσσα και έχουν κάνει φόκους σε παίκτες του Εδεσσαϊκού.

Ακρίτας Σωσάνδρας
Μετά από δύο χρονιές στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας, οι άνθρωποι του Ακρίτα Σωσάνδρας έχουν πλέον την εμπειρία να πάνε την ομάδα ένα βήμα παραπάνω. Στο τιμόνι των πρασίνων συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο πετυχημένος τεχνικός Αντώνης Σαπουντζής, ο οποίος σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου θέλει να φτιάξει έναν ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει. Υπάρχουν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που θα δυναμώσουν πολύ την ομάδα μεσοαμυντικά, με δύο μάλιστα να προβάρουν τα πράσινα, σίγουρα θα αποκτηθούν μεσοεπιθετικοί που να έχουν το γκολ, ενώ λίγες θα είναι οι απώλειες από το περσινό ρόστερ, επιπλέον θα επιστρέψει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο περσινός άτυχος της χρονιάς Δημήτρης Μυλωνάς.

Α.Σ. Προμάχοι
Παρά την διοικητική αβεβαιότητα που υπήρχε πριν από έναν μήνα, τελικά ο Λευτέρης Μεσκίνης με ενισχυμένο σχήμα θα συνεχίσει στην Προεδρία της ομάδας. Από κει και πέρα ο Βασίλης Σαμαράς θα είναι και φέτος ο προπονητής της ομάδας, ενώ έχουν ξεκινήσει οι επαφές με ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ για να συνεχίσουν στην ομάδα. Δεν αναμένετε να υπάρχουν σημαντικές απώλειες. Στις μεταγραφές θα αποκτηθούν 4-5 ποδοσφαιριστές για όλες τις θέσεις, ένας τερματοφύλακας, ένας αμυντικός, ένας μέσος και ένας επιθετικός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365