Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Μήνυμα της Θεοδώρας Τζάκρη για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Μέσα από την καρδιά μου αισθάνομαι τη σιγουριά της ελπίδας ότι τα παιδιά μας θα τα καταφέρουν

Η νέα γενιά, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Πέλλας,  ξεκινούν σήμερα την πρώτη τους μεγάλη μάχη για να διακριθούν και να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους. Έχει σημασία, τα παιδιά μας,  να μπουν σε αυτή τη δοκιμασία χωρίς άγχος και χωρίς οποιαδήποτε πίεση από όλους εμάς τους μεγαλύτερους. Αρκεί το δικό τους άγχος. Ο δικός μας ρόλος είναι να στηρίξουμε τα παιδιά μας,  όπως κάναμε σε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια. Και απλά να τους ευχηθούμε ολόψυχα «καλή επιτυχία».



Μέσα από την καρδιά μου αισθάνομαι τη σιγουριά της ελπίδας ότι τα παιδιά μας θα τα καταφέρουν. Όχι απαραίτητα γιατί θα γράψουν άριστα, αλλά γιατί θα ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε μια απόλυτα αντικειμενική και διαφανή διαγωνιστική διαδικασία, όπου η επίδοση είναι σκοπός και όχι αυτοσκοπός. Είναι το πρώτο τους βήμα στη διαδικασία της ζωής των ενηλίκων πολιτών. Και τους καλωσορίζουμε σε αυτήν.  

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365