Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Δίπλα στους αγρότες της Αλμωπίας ο Δημήτρης Μπίνος

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπινου στο Facebook

"Ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν το Δήμο Αλμωπίας και ιδιαίτερα την Ανατολική Αλμωπία,Αρχάγγελος και Εξαπλάτανος ,με αποτέλεσμα να καταστραφούν καλλιέργειες και να υποστούν ζημιές οι αγροτικές υποδομές.



Είμαστε δίπλα στους αγρότες σε όλη την προσπάθεια που καταβάλλεται, ώστε να καταγραφούν οι ζημιές  και να αποκατασταθούν όλα τα προβλήματα στο αγροτικό οδικό δίκτυο".

5 σχόλια:

  1. H φωτο είναι 2 βδομάδων και δεν είναι από Αρχάγγελο και Φούστανη. Τι σχέση έχει ο Δήμος με το χαλάζι. Αντε το παίζετε όλοι δημοσιογράφοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι προσωπική του δήλωση στο Facebook και όπως λέμε κάτω από την φωτο λέει Δείτε την ανάρτηση στο Facebook.. αν δεν ξέρεις να διαβάζεις ή είσαι προκατειλημμένος άλλαξε site...

      Διαγραφή
  2. Η φωτογραφία είναι στου νιβουρλη το κτήμα στην ίδια κ είναι πριν μιας εβδομάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ποιοτικά το χειρίστηκε ο Δήμαρχος .Εδώ κ. Μπίνο το επίπεδο είναι κάτω απ το μηδεν.Δυστυχώς το πολιτισμένο ύφος διακυβέρνησης δεν περνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαν μετανιωμένος από κάτι συγκεκριμένο μοιάζει ο Μπίνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365