Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Θα είναι ο Δημήτρης Βέσκος ο νέος πρόεδρος των Λουτρών;

Στο χθεσινό Δ.Σ. ο κύριος Βέσκος, έριξε λίγο λάδι στην φωτιά της επόμενης μέρας

Πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται τις τελευταίες μέρες, για το πως ο Χρήστος Μπάτσης θα δώσει τις θέσεις στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας.

Στο χθεσινό Δ.Σ. ο κύριος Βέσκος, έριξε λίγο λάδι στην φωτιά της επόμενης μέρας, αφού στην μοναδική τοποθέτηση που έκανε, μίλησε μόνο για τα Λουτρά και συγκεκριμένα έκανε λόγο για παραλείψεις και ολιγωρίες της διοίκησης των Λουτρών σχετικά με την αδειοδότηση και την απόκτηση του απαιτούμενου σήματος, οι οποίες μπορεί όπως είπε να αποβούν μοιραίες για την επιχείρηση.


Ο κύριος Μπίνος πάντως του απάντησε πως δεν υπάρχει λόγος για αυτήν την κινδυνολογία και πως σχεδόν όλες οι Λουτροπόλεις αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα.

Η συγκεκριμένη αναφορά του κυρίου Βέσκου μένει να δούμε αν είναι τυχαία, ή αν σχετίζετε με τον ρόλο που θα έχει από 1η Σεπτεμβρίου, όταν και θα αναλάβει ο Χρήστος Μπάτσης, αφού εδώ και καιρό υπάρχει η φήμη πως θα είναι ο νέος πρόεδρος των Λουτρών, κάτι που όσοι γνωρίζουν τον κύριο Βέσκο, ξέρουν ότι είναι στα θέλω του.

Πρέπει επίσης να πούμε πως ο Γιάννης Κετικίδης παίζει μέχρι στιγμής χωρίς αντίπαλο για την Αντιδημαρχία της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Από κει και πέρα όλα είναι ρευστά και δεν αποκλείουμε τις εκπλήξεις. Όπως να δούμε τον Παράσχο Τσάνταλη σε ρόλο αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου.

11 σχόλια:

  1. Φυσικα και οχι. Ποιος θα τον ψηφισει για να ειναι; χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με ποιές γνώσεις και με ποιές γνωριμίες στην Ευρωπη θα αναλάβει κάποιος τη διοίκηση των Λουτρών? κύριοι δεν βρισκόμαστε ούτε στο 2000 ουτε στο 2005 ούτε στο 2010! Είμαστε στο 2020.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιγο αργα όμως τωρα.με εκλεγμένο δημαρχο τον κ.Μπατση που δεν εχει τις απαιτούμενες σπουδες για τετοιο καθήκον που ανέλαβε τι περιμένεις απο τους υπόλοιπους.

      Διαγραφή
  3. Μονο ο Γιαντσης και ο Σελκος αξίζουν απο εκεί και περα το Χαος στους εδω ζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Βεσκος λοιπον ξανα στην πολιτικη ζωη του τοπου μας, εχουμε γεμισει απο αγραμματους επαγγελματιες πολιτικους και φτασαμε σε σημειο να λεμε οτι ειδαμε και τους μορφωμενους ηρθε η ωρα να δουμε και τους αγραμματους αποφοιτους λυκειο να διοικουν γιατι λεει ειναι καλα παιδια..ειναι ντροπη για ολους μας εν ετη 2019 και θελω να γινουμε ευρωπαιοι να εχουμε τετοιου ειδος διοικησης..αυτο μας αξιζει ομως και σαν αλμωπια δεν θα παμε ποτε μπροστα ο Βεσκος θα κοιταει του λουτρα ο Μπατσης το φραγμα στους Προμαχους και ο Τσανταλης τον πρωην Δημο Εξαπλατανου ο Παρουτογλου να περασουν τα χρονια γτ θεωρει και δεδομενο οτι την επομενη φορα θα βγει..κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το ετσι θελω θα μπει γιατι εχει την περισωτερη μασα.και μην ξεχνατε οτι με τα λεγομενα του ιδιου λεει οτι εξετιας του κατεβηκε ο Μπατσης για δημαρχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελεος πια ψηφιστηκε ο ανθρωπος εκλεγχθηκε το βουλωσατε ολοι τωρα γιατι να μην μπει εχει εμπηρια γνωση και εχει σοβαρο λογο δεν τον εχουμε δει λουτραχη με τον νεο νομο.
    Συγχαρητηρια Κ.Βεσκο ειστε αγωνιστης και το αξιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετοιμαστε σακουλες.
    Ετοιμαστε κολπα διαφορα ετοιμαστε θεσεις ερχονται με αγριες διαθεσεις για την ισοροπη τουριστικη αναπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Λουτράκι έχει Δημοτικό σύμβουλο για να μπει Πρόεδρος στα λουτρά....Λιουγα ξύπνα δεν σε ψηφίσαμε για να κοιμάσαι,έλεος πια με τον κάθε κονόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λιουγας δεν πρόκειται να ξυπνήσει ποτέ ότι κ να του πείτε και δεν θα του φταίει ο Βέσκος γι'αυτό.
      Ο Βέσκος δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει να είναι στα λουτρά και θα το δείτε λίαν συντόμως.

      Διαγραφή
  9. Μόνο βλακεία και κακία ο Μπινός σας μετέφερε 5 χρόνια από την εφημερίδα τού και τον δημοσιογράφο του ( ο θεός να τον κάνει). Φτάνει με την λάσπη. Οι άνθρωποι πότε με την στάση τους κ μετά λεγόμενα τους δεν έχουν ενοχλήσει κανένα. Ούτε αερολογουν ούτε μιλούν μόνο για να λένε. Εκλέχτηκε ξανά γιατί κάποιοι τον πιστεύουν τόσα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι άριστος γνώστης του τομέα αυτού. Γι'αυτό και τον ψηφίζει ο κόσμος. Τώρα αν από ζήλεια και κακία λέγονται αυτά που λέγονται από ανθρώπους που δεν εκλέχτηκαν είναι άλλο θέμα. Είναι μακριά η 1η Σεπτεμβρίου απολαύστε το καλοκαίρι και αφήστε τον νέο δήμαρχο να αγχώνεται για το ποια θέση θα δώσει στους συνεργάτες του.
    Ο Μπινός και κολαουζος του ας τραγουδάνε από τον πάγκο που κάθησαν μόνοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365