Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Μαύρο απόγευμα για την αγροτιά σε όλο το Νομό Πέλλας - Οι κόποι μιας χρονιάς κινδυνεύουν να καταστραφούν

Οι κόποι μιας χρονιάς κινδυνεύουν να καταστραφούν ολοσχερώς

Σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα για την ισχυρή χαλαζόπτωση στον Αρχάγγελο Αλμωπίας, και γενικότερα σε όλη την Ανατολική Αλμωπία, το ίδιο δυστυχώς συνέβη και σε άλλες περιοχές του Νομού.

Ένα μαύρο απόγευμα λοιπόν ζουν οι αγρότες του Νομού Πέλλας, αφού το ξαφνικό μπουρίνι, έφερε μαζί του σε πολλές περιοχές και ισχυρή χαλαζόπτωση.


Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των αγροτικών καλλιεργειών και τους αγρότες να βρίσκονται σε απόγνωση, γιατί οι κόποι μιας χρονιάς όπως μας λένε κινδυνεύουν να καταστραφούν ολοσχερώς.






1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365