Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Αλμωπίας Παρούτογλου Νικόλαου

Συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση

Αγαπητοί συνδημότες 

Αισθάνομαι την ανάγκη μαζί με τους συνεργάτες μου να απευθυνθώ δημόσια  στους πολίτες της Αλμωπίας .



Να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας σε όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας ψήφισαν.

 Αλλά και σε όσους δε μας ψήφισαν ,γιατί είμαι σίγουρος ότι μας άκουσαν ,προβληματίστηκαν και κατανόησαν πως κάτι καινούργιο επιχειρήσαμε να αναδείξουμε.

                Δώσαμε μια μάχη αρχών και αναδείξαμε τα πραγματικά ζητήματα όπως: Νέο αναπτυξιακό μοντέλο διοίκησης. Νέα  φιλοσοφία πάνω στην οποία θα δομούσαμε τον νέο δήμο.

       Όλα αυτά με σεβασμό στο κοινωνικό πρόσταγμα για ανανέωση – ηλικιακή ,αντιλήψεων ,νοοτροπίας- και ταυτόχρονα χτύπημα της διαφθοράς ,που χαρακτήριζε κυρίως την αυτοδιοίκηση.

            Δώσαμε έναν αγώνα μακριά από διαχωριστικές γραμμές , χωρίς κομματικούς μηχανισμούς στο πλευρό μας , χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση και κυρίως χωρίς παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις .

            Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο λαός της Αλμωπίας , έστειλε τα μηνύματα του προς κάθε κατεύθυνση . 

Εμείς οφείλουμε να τα ερμηνεύσουμε στις πραγματικές τους διαστάσεις ,συναινώντας σε οτιδήποτε αφορά το συμφέρον του δήμου.  

Υποσχόμαστε να είμαστε και θα είμαστε συνεπείς.

Συνεχίζουμε στο μέλλον , αφού πρώτα κάνουμε την αυτοκριτική μας , με πίστη ,ρεαλισμό και αυτογνωσία .

            Συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση. 

Του ευχόμαστε  να οπλιστεί με υπομονή , διαλλακτικότητα  και αποφασιστικότητα , προκειμένου να πάει ο Δήμος μας ψηλά.



ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ

ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

9 σχόλια:

  1. Νικόλα να ξέρεις ότι κατά κάποιο τρόπο μας πρόσδωσες.Σε ψηφίσαμε σαν νέο κι εκλέχτηκαν π.χ. και απ το συνδυασμό σου δημόσιοι υπάλληλοι (δεδηε?) που κάποτε απ το παράθυρο έμπαιναν.Τελικά άλλο ψηφίζεις κι άλλο καταλήγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε την δήλωση του Παρούτογλου μετά τον 1ο γύρο των εκλογών και τη σημερινή. Είναι σχεδόν ίδιες. Τι συμπέρασμα να βγάλουμε; Μήπως ότι όπως και την 2η Κυριακή που ψήφισαν όλοι Μπάτση(μετά από την παρότρυνση του πραγματικού αρχηγού της παράταξης του, του Κου Τσάνταλη) και τώρα θα αποτελειώσουν το έγκλημα, θα πάρουν τις θεσούλες τους και θα βολευτούν; Όλα θα τα αποκαλύψει ο χρόνος. Κάντε υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι λάθος αγαπητέ μου... την επόμενη φορά πριν σχολιάσεις σκέψουν σαν λογικός άνθρωπος ή καλύτερα ψάξου περισσότερο.

      Διαγραφή
  3. με όλη την καλή μας διάθεση θα λέγαμε...ύποπτος ο ρόλος του Παρούτογλου...χωρίς να ευνοώ κάποιον...γιατί όλοι έχουν τις αδυναμίες τους ,αλλά ο κ Παρούτογλου...περίεργες ιδέες .Πάντως το φρέσκο και το νέο με παλιό πασοκ και συνταξιούχους αστυνομικούς δεν το εκφράζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΗΤΤΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΨΥΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ239ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΤΗ ΡΟΛΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΤΙ ΝΤΑΛΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝ.ΑΣΤΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΤΙ ΝΤΑΛΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝ.ΑΣΤΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365