Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Νέα Δόξας Μελισσίου

Θέμα συζήτησης, μεταξύ διοίκησης και προπονητή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου στη χθεσινή του συνεδρίαση, 14/06/2019, με το νέο τεχνικό Γιάννη Γυριχίδη, συζήτησαν και συναποφάσισαν την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της Ομάδας των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ με έμπειρους και ιδιαίτερα ταλαντούχους παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες Γ΄Εθνικής ή Α1 κατηγορίας, καθώς και νεαρούς ταλαντούχους από Ακαδημίες της Πέλλας, ώστε:



- η ιστορική ομάδα του Μελισσίου να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας, 
- να παίζει ανταγωνιστικό και ιδιαίτερα ελκυστικό ποδόσφαιρο και
- να προχωρήσει σε ανανέωση του έμψυχου υλικού της.

Επίσης, αποφάσισε η προετοιμασία της Ομάδας να ξεκινήσει τη Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 και ώρα 18.30 με συγκέντρωση όλων των ποδοσφαιριστών στο Δημοτικό στάδιο Μελισσίου.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι για 11η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό πάρκο Μελισσίου, την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019, η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, με πλούσιο ποντιακό και δημοτικό πρόγραμμα, με σπουδαίους καλλιτέχνες και 3000 και πλέον προσκεκλημένους, σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α  Δήμου Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365