Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Εδεσσαϊκος: Για επενδυτής ο Σινιόσογλου, τριμελής επιτροπή για επαφές μαζί του

Αχτίδα φωτός προέκυψε για τον Εδεσσαϊκό, κατά την τρίτη γενική συνέλευση

Ο επιφανής Εδεσσαίος επιχειρηματίας, Γιάννης Σινιόσογλου, με εργοστάσιο στη Δροσιά Πέλλας (AGRIFREDA, με εμφιαλωμένα νερά και άλλα προϊόντα, όπως κατεψυγμένα), οικονομική επιφάνεια και πλέον ιδιοκτήτης των «καταρρακτών» (κοσμικό κέντρο δίπλα στο σήμα κατατεθέν της πόλης) δείχνει «ζεστός» για να στηρίξει την ομάδα της Έδεσσας, όπως φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στον Δήμαρχο της πόλης, Δημήτρη Γιάννου. 


Ο τελευταίος μαζί με τον γενικό αρχηγό, Χρήστο Πόζαρλη και τον Δημήτρη Παπαϊωάννου (δικηγόρος και μέλος της ομάδας) συγκροτούν τριμελή επιτροπή, εξουσιοδοτημένη να μιλήσει με τον Σινιόσογλου άμεσα, ώστε να ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί να στηρίξει οικονομικά τη νέα προσπάθεια και αποκλειστικά ως βασικός χορηγός, ή επιθυμεί και διοικητική εμπλοκή, ώστε να ηγηθεί συνολικά και πιο ενεργά των προσπαθειών των «πράσινων». 

Αυτό το όνομα τουλάχιστον «ακούστηκε» στη συνέλευση, ως ικανό να δώσει την πολυπόθητη λύση, ενώ και παλιότερα υπήρχε φημολογία για πρόθεση ανάμειξής του στον Εδεσσαϊκό.

Μόλις γίνει το ραντεβού της επιτροπής μαζί του και μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη ή την Πέμπτη, θα γίνει νέο διοικητικό συμβούλιο στους «τριαινοφόρους», ώστε να υπάρξει ενημέρωση για τα αποτελέσματα των κρίσιμων επαφών.

Πηγή:Soccerpractor

1 σχόλιο:

  1. Ο Δήμαρχος της Εδεσσας πασχίζει να σώσει την ομάδα...συμετέχει σε επιτροπες κλπ κλπ....σχεδόν όπως και ο Δήμαρχος Αριδαίας...ή μήπως όχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365