Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Διονύσης Σταμενίτης: «Ξεκινάμε μαζί για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή».

Δήλωση Υποψηφιότητας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την απόφαση του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στον Νομό Πέλλας και να δηλώσω ότι είμαι παρών στον αγώνα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Στις 7 Ιουλίου, όλοι μαζί, ενωμένοι, αλλάζουμε σελίδα. Κάνουμε την Ελλάδα και πάλι, μια κανονική χώρα. Μια χώρα φωτεινή. Χτίζουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας και φτιάχνουμε ένα παρόν ανθρώπινο. Με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πορευόμαστε ενωμένοι και δυνατοί!Στην πορεία για τη δημιουργία μιας αναγεννημένης και ισχυρής Ελλάδας ο Νομός μας πρέπει να πιάσει πρώτη θέση. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και μπορούμε, όλοι μαζί, να κάνουμε το μεγάλο βήμα.

Ο τόπος μας έχει χάσει πολύτιμο χρόνο, τα προβλήματα και οι ανάγκες διαρκώς μεγαλώνουν όμως οι λύσεις, δυστυχώς, καθυστερούν. Έφτασε ο καιρός αυτός ο συσχετισμός να αντιστραφεί. Η Πέλλα πρέπει να περάσει στην εποχή που οι λύσεις των προβλημάτων διεκδικούνται και υλοποιούνται, χωρίς κωλυσιεργίες και προχειρότητες.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να αγωνιστώ, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να βάλουμε τον τόπο μας σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης. Η Πέλλα δεν μπορεί να χάνει άλλο χρόνο!
Τώρα είναι η στιγμή που σας ζητώ να με εμπιστευτείτε για να δώσουμε αυτόν τον αγώνα μαζί. Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να εκπροσωπήσω τον Νομό Πέλλας δυνατά και αποτελεσματικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365