Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Δείτε τους νεοπροσληφθέντες στα Λουτρά

Διαβάστε λεπτομέρειες

Με απόφαση του Προέδρου της επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου του Δήμου Αλμωπίας προσλήφθηκαν 9 άτομα με δίμηνες συμβάσεις, από 14 Ιουνίου, για τις ανάγκες της επιχείρησης. 

Οι προσληφθέντες είναι:



3 σχόλια:

  1. Τα τελευταία βολεματα Δημητράκη?πλέον σου έμεινε συνήθεια και τώρα που θα πας σχολείο θα ξεχνιεσε και θα προσπαθείς να κάνεις προσλήψεις για καθαριστες σχολειου αλλά δεν θα μπορείς Δημητράκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oloi oi ypopsifioi dimitraki?oi dikoi sou?poso poly prepei na se tsouzei e????poso dimitraki????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καλό είναι ότι τούς δηλώνεις για καθαρισμό και τα πόστα τους είναι υποδοχή ή πού κάποιοι δεν μπορούν να πάνε η ίδιοι τους και πάνε τα αδέρφια τους!!! Για αυτό πήρες και την τρίτη θέση αν και η τέταρτη σου άξιζε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365