Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Συνάντηση Θεοδώρας Τζάκρη με τις Σχολικές Καθαρίστριες του Δήμου Σκύδρας

Δελτίο Τύπου

Θεοδώρα Τζάκρη: «Ένα διαχρονικά διεκδικούμενο δικαίωμά είναι πλέον γεγονός»

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού  Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη είχε την Κυριακή 9-6-2019 στην Σκύδρα συνάντηση με τις Σχολικές Καθαρίστριες του Δήμου Σκύδρας.



Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα πρόσφατα θετικά μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τους εργαζόμενους του κλάδου  όπως η αύξηση κατά 10% του μισθού, οι  νέες διετείς συμβάσεις και η ένταξη του επαγγέλματος στα βαρέα και ανθυγιεινά. Η κ.  Τζάκρη ενημέρωσε για τις εξελίξεις τόσο στον κλάδο τους, αλλά και για όλα τα μέτρα κοινωνικής στήριξης που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Στη συζήτηση που ακολούθησε οι εργαζόμενες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης, που μετά από πολλά χρόνια τους ξαναδίνει ελπίδα και προοπτική.

Η και Τζακρη μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά είναι μια κατάκτηση για την οποία δώσατε και δώσαμε ένα μεγάλο αγώνα, μέσα σε συνθήκες δύσκολες.

Ήταν ένα από τα βασικά μέτρα που έπρεπε να ληφθούν  για μια  πιο δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία. 

Η κατάκτηση αυτή έρχεται στη συνέχεια μιας σειράς ουσιαστικών μέτρων για την στήριξη του πλέον δοκιμαζόμενου κομματιού της κοινωνίας.

Σήμερα, που καταφέραμε να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στην επόμενη μέρα.

Με σιγουριά ασφάλεια και τους πολλούς στο μυαλό μας.

Σήμερα όμως, παρότι κοιτάμε το μέλλον από καλύτερη θέση,  ο κίνδυνος επιστρέφει.
Μια σκληρή δεξιά ατζέντα, ετοιμάζεται να διαγράψει όλες τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα.

Πρέπει να μας βρεί απέναντι.

Εμείς, οι προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας πρέπει να μην αφήσουμε να μας γυρίσουν πίσω στην εργασιακή ζούγκλα που ονειρεύονται.

Σας θέλω στο πλευρό μου σε αυτό τον αγώνα.

Γνωρίζετε ότι έχω καταφέρει να φανώ χρήσιμη και αποτελεσματική για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η Πέλλα μας χρειάζεται» κατέληξε η κα Τζάκρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365