Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Γιαννιτσά: Τέσσερις προσαγωγές στην συγκέντρωση του Νάσου Ηλιόπουλου

Ο κύριος Ηλιόπουλος ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε μία συγκέντρωση του κόμματος

Τέσσερις προσαγωγές σημειώθηκαν στην προγραμματισμένη συγκέντρωση του βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου στα Γιαννιτσά.



Ο κύριος Ηλιόπουλος ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε μία συγκέντρωση του κόμματος, όταν άτομα που βρέθηκαν εκεί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα για την Μακεδονιά και υπήρξε ένταση ανάμεσα τους και στους ανθρώπους του κυρίου Ηλιόπουλου.

Το αποτέλεσμα αυτής της έντασης ήταν τέσσερις προσαγωγές.

3 σχόλια:

  1. Αυτός ο τρομπας, κατά τη διάρκεια της πορείας υπεριφανειας των gay είπε ότι η σημαία της χώρας του είναι πολύχρωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάτι φοβούνται κάποιοι με το από που προέρχονται φυλετικά και το βγάζουν με πατριδολαγνεία. Όλίγον ύποπτο να είσαι πρόσφυγας σε άλλα χώματα και να πρωτοστατείς σε εθνικά θέματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητέ Κε Καραγιαννίδη δυστυχώς η υποτιθέμενη δημοσιογραφία σας ακολουθεί τα βήματα του καθοδηγητή σας Βαφειάδη. Και την ίδια στιγμή δεμ γραφει τίποτε για τον Καραμανλή και την Ντόρα Μπακογιάννη. Για κάνε λίγο αυτοκριτική, καλό θα σου κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365