Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Αριδαία: Προσοχή σε όσους οδηγούς κινούνται στον δρόμο του Μασουτη (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Με μεγάλη προσοχή πρέπει να κινούνται, όσοι οδηγοί διέρχονται τον δρόμο του Μασουτη στην Αριδαία.

Ομως βλέπετε στις φωτογραφίες που μας έχει στείλει αναγνώστης μας, τις τελευταίες μέρες έχει κάνει την εμφάνισή της μια πολύ επικίνδυνη τρύπα, ο οποία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους οδηγούς και στα οχήματα τους. 


Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει διάβρωση του οδοστρώματος και είναι ένα θέμα που οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου πρέπει να το ελέγξουν.

Δείτε τις φωτο:




3 σχόλια:

  1. Θα ανοίξει η γη να μας καταπιεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν βλέπω καλά στη Φωτογραφία είναι στο σημείο που είχαν σκάψει για το αποχετευτικο... Άλλη μια απόδειξη για την πρόχειρη - χάλια δουλειά που έχει γίνει... Και που είστε ακόμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τατοια που λες θα ανοιξουν και αλλες.σσσσσσ!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365