Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Παραδοσιακή Βραδιά του Ακρίτα Σωσάνδρας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την Παραδοσιακή βραδιά που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία χθες το βράδυ ο Ακρίτα Σωσάνδρας.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, καθώς και ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας κύριος Χρήστος Μπάτσης με το επιτελείο του.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr








































5 σχόλια:

  1. Τι ειπε ο Μπατσης που ηταν εκει η Τζακρη και μιλησε κι ολας τι λεει η ομαδα για την παρουσια της που τις εδωσαν και τον λογο.
    Ο Δημαρχος της μειωψηφιας επαψε να νοιαζεται για την Μακεδονια βλεπω.
    Κατα τα αλλα συγχαρητηρια για την εκδηλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοκρατία έχουμε. Όποιος θέλει μπορεί να είναι στην εκδήλωση και να πάρει τον λόγο από την στιγμή που έχει θεσμικό ρόλο. Αν δεν κάνει ή αν δεν σας αρέσει εκλογές έχει σε ένα μήνα και μπορείτε να την μαυρισετε. Ο κύριος Μπατσης που λες καθόταν σε διαφορετικό τραπέζι από την Τζάκρη. Και ούτε κουβέντα δεν άλλαξαν

      Διαγραφή
  2. Μόνο στη σωσανδρα γίνονται αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακομη δεν ανελαβες και τα ξεχασες ολα μονο για την παρτη σας με απογοητευεις απο νωρις. Μεθαυριο να πας στις πρεσπες και να σκεφτεσαι την γλυκια προδοτικη της φατσουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365