Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Γιώργος Χατζηγιαννιδης κατά δημοτικής αρχής με αφορμή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Handball Cherry Cup 2019

Διαβάστε την δήλωση του Δημοτικού συμβούλου Γιώργου Χατζηγιαννιδη στο Facebook

Διαβάστε την δήλωση του Δημοτικού συμβούλου Γιώργου Χατζηγιαννιδη στο Facebook:



Ξεκίνησε εχθές για 3η συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Handball Cherry Cup 2019 όπου συνδιοργανώνεται από τους Δήμο Έδεσσας και Αλμωπίας καμία ανακοίνωση καμία ενημέρωση από τον δικό μας Δήμο. Ένας αθλητικός θεσμός στην περιοχή μας. Οι αθλητές στο σύνολο πάνω από 250. Ένας αριθμός που δεν τον φτάνει κανένα αθλητικό πρωτάθλημα στην περιοχή μας. Οι αρμόδιοι του Δήμου μας στον αθλητισμο, κατά την ενημέρωση μου και με λύπη μου έμαθα ότι είναι, άφαντοι.  Είστε άξιοι της μοίρας σας και φυσικά δεν έχετε την παραμικρη ιδέα για τον αθλητισμό. Καλή επιτυχία ευχομαι σε όλους του αθλητές και σε όλη την διοργάνωση.

4 σχόλια:

  1. Ποιος δήμος ρε Γιώργο?,υπάρχει χειρότερη δημοτική αρχή από αυτή του μπινου?θα μείνει στην ιστορία ως το χειρότερο κακό που πέρασε από την αλμωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δημοτική αρχή επέδειξε σχεδόν μίσος σε οτιδήποτε αθλητικό και σπουδαίο.Περιμεναμε απ τον κύριο Μπινο και τον Τσιμτσιρίδη το κάτι παραπάνω...όχι διαχείριση ,όχι δημόσιες σχέσεις.Έργο σκληρό μετρήσιμο χειροπιαστό.Κρίμα τιποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΠΙΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ////???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν ηταν ο αδερφός σου στην Δημοτική αρχή δεν σε ακουσα να παραπονιέσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365