Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και «ρίχνει» το Instagram

Δείτε την φωτό

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του Greece's Next Top Model, είναι λάτρης των social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ποστάρει φωτογραφίες της, όπου την βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έτσι το έκανε για άλλη μια φορά.


Η κριτής του ριάλιτι μοντέλων του Star, η οποία έχει ήδη καταφέρει να κάνει μία σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες, λίγο πριν αρχίσει ξανά να κρίνει νεαρές κοπέλες για το αν θα μπορούσαν ή όχι να ακολουθήσουν καριέρα στο μόντελινγκ, πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό και απέδειξε πως δεν χρειάζεται πολύ ρετούς και μακιγιάζ για να είσαι και να νιώθεις όμορφη.



1 σχόλιο:

  1. Με την Ηλιανα πηγαίναμε αγγλικά όταν ήμασταν 5η δημοτικού στα Τρίκαλα. Πολύ έξυπνη και όμορφη κοπέλα. Από μικρή φαινόταν ότι θα γίνει γιατρός όταν μεγαλώσει. Και τα κατάφερε. Τελευταία φορά την είχα δει σε συναυλία του Λούκι Λουκ στο Κάνσας. Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365