Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ίδρυση ΜΚΟ στην Αριδαία - Με σκοπό "Παρέμβαση στα κοινά"

Αποκλειστικό

Ίδρυση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης είναι στα σκαριά τους τελευταίους μήνες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia365.gr, στην Αριδαία και στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας.

Η ΜΚΟ θα απαρτίζετε από ανθρώπους ανεξάρτητους από πολιτικούς μανδύες, οι οποίοι δεν θα έχουν ασχοληθεί ποτέ με τα κοινά, είτε ως υποψήφιοι σε τοπικές εκλογές, είτε σε εκλογές της κεντρικής εξουσίας και φυσικά ούτε θα είναι υποψήφιοι σε εκλογές στο μέλλον.



Σκοπός της ΜΚΟ θα είναι οι παρεμβάσεις στα κοινά και οι δράσεις μιας ομάδας ατόμων με οικονομικούς και νομικούς συμβούλους οι οποίοι θα παρεμβαίνουν στο νομικό και οικονομικό γίγνεσθαι της περιοχής.

Το πρώτο ερώτημα μου θα θέσει η ΜΚΟ προς στην κοινωνία της Αλμωπίας, θα είναι γιατί δεν έγινε δεχτεί η προσφορά του Θόδωρου Μαυρόπουλο, γνωστού λογοτέχνη και ιστορικού προς τον δήμο Αλμωπίας από το 2013, για δωρεά βιβλιοθήκης.

Σύντομα θα κοινοποιηθεί η επιστολή του και παλι προς τον Δήμο Αλμωπίας.

Η συζητήσεις για την ίδρυση της ΜΚΟ είναι σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα αναμένετε να έχουμε εξελίξεις.

3 σχόλια:

  1. Γιατί ΜΚΟ; Μυρίστηκαν κάποιοι κρατικές επιδοτήσεις μήπως; Έρχεται η Ν.Δ. και αρχίζει κανένα πάρτυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε παιδιά καλή χώνεψη!περί παρεμβάσεων και τέτοια αφήστε τα και πέστε μπήκαμε να πάρουμε λεφτά!χαζοί δεν είμαστε ξέρουμε τι είναι οι ΜΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως και ο Σηφάκης είναι από πίσω?αυτοί οι αριστεροί τέτοια ψάχνουν και τώρα που τελείωσε η βουλή ψαχνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365