Κυριακή 2 Ιουνίου 2019
8 σχόλια:
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365




Τι κάνει ο άνθρωπος για να συζητηθεί.
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι εσύ όμως αν δεν δείξεις την κακία σου δεν ηρεμείς
ΔιαγραφήΔεν το΄χει αναγκη πιστεψε το.
ΔιαγραφήΑΝΩΡΙΜΟΣ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑνωριμοι ειμαστε εμεις που σχολιαζουμε ανωνυμα.
ΔιαγραφήΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK, ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ@Λ@Υ!! ΚΑΙ 12:37μμ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι το επιβεβαιώνω! είναι γνωστός στο πανελλήνιο άλλωστε, χορτασμένος από αναγνώριση και δόξα. Κατά τύχη πήρε την κάμερα και κατά τύχη θα αναρτήσει στο youtube... βλαχόπουλο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλαμπούρι έκανε ο άνθρωπος ούτε την πλάκα δεν καταλαβαίνουμε ;;
ΑπάντησηΔιαγραφή