Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Διονύσης Σταμενίτης: «Μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ, βελτιώνονται οι 120 δόσεις».

Δελτίο Τύπου 

Άμεση ανακούφιση της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων συμπολιτών μας με το φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.



Μείωση του Ένφια μέσο-σταθμικά κατά 22%, με ειδική μέριμνα για τους πιο αδύναμους και τη μεσαία τάξη.  Δεν εξαιρείται κανείς από τη μείωση του φόρου, η οποία δεν είναι οριζόντια.

Αλλαγές στις 120 δόσεις, με μείωση του ποσού της μηνιαίας δόσης και μείωση του επιτοκίου αλλά και διεύρυνση για την υπαγωγή των επιχειρήσεων που έχουν οφέλη μέχρι 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η κυβέρνηση προχωράει ταχύτατα στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της με στόχο την άμεση ανακούφιση εκατοντάδων χιλιάδων ιδιοκτητών και ταυτόχρονη τόνωση του κλάδου της αγοράς ακινήτων. Δίνει ανάσα στους φορολογούμενους που τα τελευταία χρόνια σήκωσαν δυσανάλογα το μεγαλύτερο βάρος της οικονομικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365