Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Σε βαρύ κλίμα αποχαιρέτησε το Δ.Σ. Αλμωπίας τον Γιώργο Γούδη - Συγκινητικές στιγμές - Αύριο στις 19:00 η κηδεία του (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)


Σε πολύ βαρύ κλίμα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, σε μία έκτακτη συνεδρίασε, αποχαιρέτησε τον Γιώργο Γούδη.

Φίλοι, συνεργάτες, αλλά και πολιτικοί "αντίπαλοι", είχαν έναν καλό λόγο να πουν για τον Αμερικάνο.



Δημήτρης Μπίνος, Σίμος Σωτηριάδης, Χρήστος Χουρσόγλου, Γιάννης Κετικίδης, Δημήτρης Πασόης, Νίκος Παρούτογλου, είχαν έναν καλό λόγο να πουν. όταν πήραν τον λόγο για να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Γούδη.

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης περιέγραψε τις στιγμές που έζησε στο κέντρο υγείας Αριδαίας, όπου μεταφέρθηκε η σορός του Αμερικάνου.

Συγκλονισμένοι και βαθιά συγκινημένοι ήταν οι φίλοι και χωριανοί του, Δημήτρης Βέσκος και Χρηστός Μπάτσης, που με το ζόρι μπορούσαν να κρατήσουν τα δάκρυα τους.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 19:00 το απόγευμα, με δαπάνη του Δήμου Αλμωπίας στους Προμάχους Αλμωπίας.

Κάλο Παράδεισο Κύριε Γιώργο, Καλό Παράδεισο Αμερικάνε.

Δείτε το βίντεο και τις φωτό του Aridaia365.gr




















4 σχόλια:

  1. Αχ ρε αμερικανε έπρεπε να πεθάνεις για να σε αγαπήσουν όλοι. Μέχρι χθες οι μισοί από εδώ σε έβριζαν και σήμερα ξαφνικά έγινες ο καλύτερος άνθρωπος για αυτούς. Όμως εγώ που σε ξέρω θα πω ότι εισουν ο καλύτερος άνθρωπος. Καλό παράδεισο και κουράγιο στην σκληρα δοκιμασμένη οικογένεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΙΛΕ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟ. ΕΛΕΟΣ...…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου μπορεί να έχεις δίκαιο από τον μεριά που θα βλέπεις εσυ..Αλλά αν δεις προσπαθήσαμε μέσα απο τις φωτο να δείξουμε ποιοι σύμβουλοι ήταν παρόντες στην συνεδρίαση..γιατι μερικοί που ψάχνουν και την λεπτομέρεια για να κραξουν το ψάχνουν και αυτό..οπότε ειδικά σε αυτή την συνεδρίαση νομίζω όφειλε μέσα από το ρεπορτάζ να δείξουμε ποιοι σύμβουλοι ήταν παρόν..Αν έχεις προσέξει το site όταν ανεβάζει φωτο βάζει πάρα πολλές σε ένα θέμα..στο σημερινό για τον λόγο που λες οι φωτογραφίες σε σχέση με άλλες φορές είναι ελάχιστες..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365