Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

2ος κύκλος διαβούλευσης «Έδεσσα – City Branding»

Πρόσκληση

Ο Δήμος Έδεσσας, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης,   που   συγχρηματοδοτείται   από   το   ΕΣΠΑ   μέσω   του Επιχειρησιακού   Προγράμματος   Κεντρικής   Μακεδονίας   2014-2020 υλοποιεί έργο με τίτλο «Έδεσσα – City Branding».Βασικός σκοπός του   έργου είναι η δημιουργία ενός αναπτυξιακού«εργαλείου»,   το   οποίο   θα   υιοθετηθεί   από   όλους   (κατοίκους   -συλλογικούς   και   αναπτυξιακούς   φορείς   -   τοπικούς   πολιτικούς παράγοντες) και θα λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης στο άμεσο και απώτερο μέλλον.


Στο πλαίσιο του έργου αναζητείται το βασικό όραμα του Δήμου και η   στρατηγική   υλοποίησης   του,   τα   οποία   θα   πρέπει   να συναποφασιστούν από όλους τους εμπλεκόμενους, να υιοθετηθούν και να υπηρετηθούν πιστά από όλους για να πετύχουμε όλοι μαζί την ανάπτυξη αυτού του προικισμένου τόπου.Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας θα συνεχιστεί ο κύκλος των συζητήσεων – διαβουλεύσεων σε επίπεδο φορέων και δημοτικών συμβούλων την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019, στις 18:00,   ενώ   στον   ίδιο   χώρο   την   Τετάρτη,   10   Ιουλίου   2019,   στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί θεματική συζήτηση – διαβούλευση για  τη   σύμπλεξη αγροδιατροφικού   με   τουριστικό   τομέα.   

Στις συζητήσεις   αυτές   θα   παρουσιαστούν   και   οι   περιλήψεις   -συμπεράσματα από τις συναντήσεις του πρώτου κύκλου. Στόχος  είναι η όσο το δυνατόν  μεγαλύτερη  συμμετοχή δημοτών,επιχειρήσεων   και   φορέων   στην   από   κοινού   διαμόρφωση   ενός αναπτυξιακού εργαλείου για την Έδεσσα και την ευρύτερη περιοχή. Οι   συζητήσεις   είναι   ανοιχτές,   όλοι   είναι   ευπρόσδεκτοι   και ευελπιστούμε   στην   συμμετοχή   όσων   θεωρούν   ότι   μπορεί   να προσφέρουν κάτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365