Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Δύο νέα έργα υλοποιούνται στην Πέλλα με συνολικό προϋπολογισμό 275.000 ευρώ

Διαβάστε λεπτομέρειες

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στην υπογραφή δύο νέων προγραμματικών συμβάσεων, οι οποίες αφορούν έργα που υλοποιούνται σε περιοχές των Δήμων Έδεσσας και Σκύδρας, αντίστοιχα.Τα έργα αφορούν:

1. «Αποκατάσταση αύλειου χώρου Κέντρου Υγείας Άρνισσας», συνολικού προϋπολογισμού 20.000,00 € και 
2. «Ασφαλτόστρωση οδού στην Τ.Κ Ριζού», συνολικού προϋπολογισμού 255.000,00 €.

Αμφότερα τα έργα υλοποιούνται μέσω προγραμματικών συμβάσεων με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια και το Δήμο Σκύδρας αντίστοιχα, με χρηματοδότηση από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, που είναι ο φορέας κατασκευής, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και συνδράμουμε από την πλευρά μας τα μέγιστα, για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στην Πέλλα. Χωρίς διαχωρισμούς και προτιμήσεις, είμαστε δίπλα στα αιτήματα των Δήμων και φορέων για να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας. Ειδικά στον τομέα της υγείας, αξίζουμε καλύτερες υπηρεσίες που θα έρθουν μέσα από καλύτερες υποδομές, την αποκατάσταση των οποίων έμπρακτα υποστηρίζουμε. Ακόμη, συνεχίζουμε τις βελτιώσεις τμημάτων του οδικού δικτύου που σηκώνουν μεγάλο κυκλοφοριακό βάρος σε καθημερινή βάση. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας κινείται με αλληλεγγύη, γνώση, συνέπεια και εμπειρία στην προώθηση ρεαλιστικών λύσεων» ανέφερε σε δήλωση της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Οι παρεμβάσεις στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας περιλαμβάνουν την αποξήλωση κατεστραμμένων πεζοδρομίων και την κατασκευή νέου περιμετρικού πεζοδρομίου, αποκατάσταση μαρμαρικών, χρωματισμούς και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων. Από την άλλη, στο έργο της ασφαλτόστρωσης οδού στην Τ.Κ. Ριζού, οι εργασίες αφορούν αποκατάσταση αγροτικών οδών σε περίπου 1,9 km και αγροτικών συνδέσεων, όπως, επίσης, κατασκευή αποχέτευσης όπου απαιτείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365