Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Δείτε τους 5 τυχερούς που κερδίζουν μια δωρεάν διπλή είσοδο για την Θεατρική Παράσταση του Αρκά «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων»

ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δείτε τους 5 τυχερούς:


Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν

Οι νικητές είναι με βάση τα ονόματα τους στο Facebook:

1. Νικολέτα Παπαναστασίου (Nikoleta Nikoletoula)

2. Dimitris Gogos

3. Βάσω Ιωάννου

4. Stavroula Binou

5. Melina Konakoglou

Έχετε κερδίσει μια δωρεάν διπλή είσοδο για την Θεατρική Παράσταση του Αρκά «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Δασάκι στην Αριδαία

Στην κεντρική μεγάλη είσοδο να έχετε μαζί και την ταυτότητα σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365