Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στις 7 Σεπτεμβρίου, στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ, στην ΕΔΕΣΣΑ!

Ανακοίνωση 

Σας ανακοινώνουμε ότι η προγραμματισμένη για το Σάββατο 27 Ιουλίου συναυλία του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΖΩΝΑΚΗ, με τη συμμετοχή του Δήμου Αναστασιάδη και της Μελίνας Μακρή, αλλάζει ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής, λόγω της τελικής απόφασης μη παραχώρησης του ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ, στην ΕΔΕΣΣΑ.Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Γιώργο Μαζωνάκη και την εταιρία παραγωγής People Entertainment Group που χωρίς να έχουν απολύτως καμία ευθύνη κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και τελικά καταφέραμε να πραγματοποιηθεί η συναυλία στην περιοχή μας.

Σας ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί κι αγοραστεί ισχύουν για τη νέα ημερομηνία και δεν απαιτείται κάποια περαιτέρω ενέργεια.

Όποιος επιθυμεί να εξαργυρώσει τα εισιτήρια του, μπορεί να επισκεφθεί τα σημεία προπώλησης από όπου τα προμηθεύτηκε, από Δευτέρα 5/8/2019 έως Τετάρτη 7/8/19 και από Δευτέρα 12/8/2019 έως Τετάρτη 14/8/19.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και σας περιμένουμε για μία μοναδική μουσική εμπειρία στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ, στην ΕΔΕΣΣΑ, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου!

Σύλλογος Νέων Εξαπλάτανου

Τηλ. 6977 147777

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365