Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Εγκάρδια χειραψία Μπάτση, Μπίνου στο 8ο Φεστιβάλ Πόζαρ

Στον χώρο τον VIP βρέθηκαν ταυτόχρονα οι δύο πρώην συνεργάτες

Μία ωραία πολιτική στιγμή διαδραματίστηκε στα παρασκήνια του 8ου Φεστιβάλ Πόζαρ.

Στον χώρο των VIP βρέθηκαν ταυτόχρονα οι δύο πρώην συνεργάτες, ο νυν και επόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας, οι κύριοι Μπίνος και Μπάτσης.



Ο κύριος Μπίνος ήταν με τον κύριο Μπίνα και ο κύριος Μπάτσης με τους κυρίους, Γιάντση, Σέλκο, Κετικίδη, Λιούγα και Χατζηγιαννίδη. 

Όταν λοιπόν ο κύριος Μπίνος αποχωρούσε από τον χώρο, πέρασε μπροστά από τον κύριο Μπάτση και τους συνεργάτες του, με τους δύο Δημάρχους να έχουν μια εγκάρδια χειραψία, σε μία πολύ ωραία στιγμή. Μάλιστα ο κύριος Μπίνος είχε εγκάρδια χειραψία και με τον άλλον πρώην του συνεργάτη, τον Γιάννη Κετικίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365