Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Με καθοριστική παρέμβαση Γιάννη Σηφάκη 925 σχολικά γεύματα σε μαθητές της Αλμωπίας κάθε μέρα για όλη την σχολική χρονιά 2019-2020

Δελτίο Τύπου

Αποφασιστική η βοήθεια του Αντώνη Ντιούδη από τα Γιαννιτσά, μέλους του ΔΣ του ΟΠΕΚΑ.
Η Πέλλα μπαίνει πρώτη φορά στο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων του Υπουργείου Εργασίας μέσω του ΟΠΕΚΑ.



Ο Γιάννης Σηφάκης είχε ζητήσει στην διάρκεια της βουλευτικής του θητείας αρκετές φορές την ένταξη της Πέλλας στο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων. Τελικά κατέφερε ( με την συνεπικουρία του Γιαννιτσιώτη Αντώνη Ντιούδη προέδρου της Ομοσπονδίας Τριτέκνων και μέλους του ΔΣ του ΟΠΕΚΑ) να εξασφαλίσει 925 σχολικά γεύματα για την σχολική χρονιά 2019-2020 σε μαθητές της Αλμωπίας κάθε μέρα για όλο το σχολικό έτος δαπάνης 380.000,00 €. 

Αφορά φαγητό ( μέσω Catering) κύριο γεύμα, ψωμί και φρούτο που δίδεται στα παιδιά περί τις 12:30 το μεσημέρι κάθε σχολική μέρα. 

Είναι γνωστόν ότι με απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, εγκρίθηκε συνολικό ποσό 44.100.000,00 ευρώ, για το έτος 2020, σχετικά με την «παροχή υπηρεσιών παρασκευής-συσκευασίας και διανομής ζεστών γευμάτων (σχολικά γεύματα) σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020», σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Οργανισμού Προνοιακών Παροχών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365