Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Γιάννης Σηφάκης: Εγκρίθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Έδεσσας προϋπολογισμού 980.000,00 €

Δελτίο Τύπου

Ο υπ. βουλευτής Γιάννης Σηφάκης και με την ειδικότητα του ως Ενεργειακού Μηχανικού ήταν σε συνεχή επαφή με την διαχειριστική αρχή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης  (ΕΠΠΕΡΑΑ) για την πρόοδο της αξιολόγησης του υποβληθέντος από το Δήμο Έδεσσας έργου που αφορά παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο Κλειστό Κολυμβητήριο Έδεσσας προϋπολογισμού 980.000,00 €. 



Η διαχειριστική Αρχή ενέκρινε την μελέτη του έργου, ο φάκελλος ακολουθεί την απαιτούμενη διαδικασία για την χρηματοδότηση  από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. Υπάρχει ικανός προϋπολογισμός στο μέτρο έτσι ώστε θεωρείται σίγουρη η ένταξη του έργου στο πρόγραμμα χρηματοδότησης. 

Το έργο οποίο περιλαμβάνει: 
Αντικατάσταση κουφωμάτων προϋπολογισμού       139.247,00 €
Ενεργειακή αναβάθμιση Η/Μ συστημάτων κτιρίου 271.950,00 €
Ενεργειακή αναβάθμιση λεβητοστασίου πισίνας     122.100,00 €
Φωτοβολταϊκό σύστημα                                                 39.272,00 €
Εργασίες πρόσβασης ΑΜΕΑ                                             6.000,00 €
ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ 
( Με εργολαβικό όφελος, απρόβλεπτα και ΦΠΑ)        979.600,00 € 

Με την ολοκλήρωση του έργου θα έχουν αναβαθμιστεί καθοριστικά και οι κτιριακές εγκαταστάσεις  και ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός και με την ενεργειακή αναβάθμιση θα μειωθεί σημαντικά το ενεργειακό αποτύπωμα του έργου και το λειτουργικό του κόστος.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365