Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Πήραν Γκαρακλίδη τα Γιαννιτσά - Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Aridaia365.gr

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Aridaia365.gr

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Aridaia365.gr, στο οποίο σας είχαμε ενημερώσει την ημέρα που έμεινε ελεύθερος ο Θωμάς Γκαρακλίδης από τον Εδεσσαικό, ότι θα είναι μία από τις πρώτες μεταγραφές του Α.Σ. Γιαννιτσά, κάτι που έγινε, με την ομάδα των Γιαννιτσών να ανακοινώνει σήμερα την μεταγραφή του έμπειρου αμυντικού.


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την πρώτη μεταγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε η ομάδα των Γιαννιτσών (προηγήθηκαν 6 μεταγραφές ταλαντούχων παικτών), που απόκτησε τον έμπειρο αμυντικό Θωμά Γκαρακλίδη. Ο έμπειρος αμυντικός έχει γεννηθεί στις 23 Μαΐου του 1989. Έχει ύψος 1,80m και βάρος 76Kg.

Ο έμπειρος παίκτης με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, ξεκίνησε από Ακαδημία των Γιαννιτσών, ακολούθησαν ο Μ. Αετών Παραλίμνης, ο Εδεσσαικός (Δ’ Εθνική) και η  Νίκη Πολυγύρου (Δ’ Εθνική).  έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο έχοντας 8 συμμετοχές στην Super league με τα χρώματα  της Δόξας Δράμας. Επίσης αγωνίστηκε Έβρο Σουφλίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καβάλα, Εργοτέλη και Μ. Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Συνολικά μετρά πάνω από 150 παιχνίδια στις Εθνικές κατηγορίες με 8 στην Super league, 46 στην Β’ εθνική ,πέρσι αγωνίστηκε στην Γ’ εθνική με τα χρώματα του Εδεσσαϊκού.

Η ομάδα των Γιαννιτσών όπως υποσχέθηκε στο φίλαθλο κοινό της περιοχής από σήμερα θα ανακοινώνει σταδιακά την απόκτηση έμπειρων παικτών, με θητεία σε εθνικές κατηγορίες, η μεταγραφή του Θωμά Γκαρακλίδη, είναι η πρώτη από τις 10 που θα ανακοινωθούν από τον σύλλογο της Πέλλας.

Η  μεγάλη οικογένεια των Γιαννιτσών, καλωσορίζει τον θωμά στην γενέτειρα πόλη του και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365