Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Ευχαριστήριο Μπογδάνη: Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειάς, είναι εξαιρετικό.

Τους   ευχαριστώ   όλους   από   καρδιάς

Με την ολοκλήρωση της  εκλογικής  διαδικασίας   και   της   έκδοσης των τελικών αποτελεσμάτων, θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους πολίτες της Πέλλας, για τη στήριξη   και  την   εμπιστοσύνη  που   μου   παρείχαν,  αναδεικνύοντας με   στην   Τρίτη θέση, στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής Πέλλας. 
 «Στρατεύτηκα» την τελευταία ημέρα  υποβολής υποψηφιοτήτων, σε μια κοινή προσπάθεια. Στις 15 ημέρες που είχα στην διάθεσή μου, προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία μ΄ όσους περισσότερους  και να τους ενημερώσω για την υποψηφιότητά μου. Έδωσα έναν καθαρό και έντιμο αγώνα, με τα λίγα μέσα που είχα στη διάθεσή μου και έχοντας στο πλευρό μου είχα  εξαιρετικούς φίλους και την οικογένειά μου. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειάς, είναι εξαιρετικό.      

Τους   ευχαριστώ   όλους   από   καρδιάς,  δηλώνοντας   ότι   θα   φανώ   αντάξιος  της εμπιστοσύνης τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365