Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη είχα την Δευτέρα 22 Ιουλίου.



Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης συνάντησης ανέφερα στον Υπουργό ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στον τομέα των επενδύσεων και της παροχής κινήτρων στον τριτογενή τομέα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανα στη μεγάλη αδικία που υφίσταται η Πέλλα λόγω της μη καθέτου με την Εγνατία, κάτι που αποτελεί για πολλά χρόνια αποτρεπτικό παράγοντα νέων επενδύσεων και τη τεράστια ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών για τη σύνδεση της Πέλλας με το φυσικό αέριο.

Επιπλέον τόνισα την ανάγκη για την επιτάχυνση του ΕΣΠΑ, για την χρηματοδότηση έργων και επιχειρήσεων που θα βοηθήσουν στην επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και την παραγωγή πλούτου. 

Ο Υπουργός συμφώνησε μαζί μου, ανανεώσαμε το ραντεβού μας προκειμένου να τεθεί συγκεκριμένη ατζέντα με προτάσεις και λύσεις για τη Πέλλα, ενώ παράλληλα τον προσκάλεσα να επισκεφτεί εκ νέου τη Πέλλα προκειμένου να οργανωθεί μία συνάντηση με τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365