Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Αριδαία και Πέμπτη: Το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Πέμπτη και Αριδαία, Αριδαία και Πέμπτη, η μέρα του παζαριού, η μέρα που η πόλη μας έχει πολύ κόσμο, ο οποίος θέλει να κάνει να ψώνια του από το παζάρι, η μέρα που υπάρχει το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος.

Κάθε Πέμπτη, χειμώνα, καλοκαίρι, η Αριδαία με αφορμή το παζάρι γίνεται η πόλη που απεχθάνεται κάθε προβλεπόμενος οδηγός, γιατί ο κλασσικός ο Ελληνάρας θα παρκάρει όπου βρει, για να πάει να κάνει την δουλειά του, όλοι το έχουμε κάνει και ο συντάκτης του κειμένου, δεν βγάζουμε τον κώλο μας απ έξω.



Διπλοπαρκαρισμένα και τριπλοπαρκαρισμένα οχήματα δημιουργούν ένα χάος. Ουρές οχημάτων και γαλλικά οδηγών έχουν την τιμητική τους. 

Η αστυνομία θα μου πείτε τι κάνει, γιατί να φτάσουμε ως εκεί όμως, όταν εμείς οι ίδιοι ενώ ξέρουμε ότι παρανομούμε εις βάρος άλλων δεν μας νοιάζει, γιατί μας νοιάζει μόνο το εγώ μας, βέβαια όταν έρθουμε στην θέση του οδηγού που δεν μπορεί να περάσει από τα διπλο και τριπλοπαρκαρισμένα οχήματα βρίζουμε αυτούς που πάρκαραν έτσι, αλλά πριν λίγη ώρα μπορεί εμείς να ήμασταν που μας έβριζαν, γιατί εμείς όταν οι ίδιοι κάνουμε ότι μας καπνίσει και μετά αν μας γράψει η αστυνομία θα την βρίζουμε, αλλά στα @@@@@@ όλοι οι άλλοι που ζορίζονται για ένα παρκάρισμα δικό μας.

Πρέπει πρώτα να έχουμε απαίτηση από τον ίδιο μας τον εαυτό και μετά από όλους τους άλλους, πρέπει να κοιτάξουμε το σύνολο και όχι το εγώ μας, το κακό ξεκινάει από εμάς τους ίδιους, το χάος το προκαλούμε εμείς και πολλές φορές μας γυρίζει και μπούμερανγκ.

Εμείς θα κάνουμε την Πέμπτη αλλά και όλη την καθημερινότητα μας καλύτερη. Αν ήμαστε στα @@@@@@ μας, αυτά παίρνουμε στο τέλος και θα μας κακοφαίνεται.

Φυσικά υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις, αλλά δεν μπορούν να φανούν, γιατί τις καλύπτουν όλοι οι υπόλοιποι.

8 σχόλια:

  1. Μάλλον δεν ήξερες τι να δημοσιεύσεις και έβαλες ένα ανούσιο άρθρο. Δηλαδή ποιο είναι το συμπέρασμα μετά την δημοσίευση;; δεν μα λες Γιώργη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει πρώτα να έχουμε απαίτηση από τον ίδιο μας τον εαυτό και μετά από όλους τους άλλους στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί εμείς το προκαλούμε, αυτό ειναι το συμπέρασμα

      Διαγραφή
    2. 2.52 εχεις ερθει ποτε στην αριδαια πεμπτη να δεις τη προβλημα υπαρχει ? καποιος πρεπει να το αναδηξει.

      Διαγραφή
  2. πολυ σωστα τα λες αλλα ποιος να τα κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όλα αυτά φταίει η Αστυνομία γιατί αν βγει και κάνει αυτό που πρέπει το πρόβλημα της κυκλοφορίας θα λυθεί άμεσα και πρέπει να το κάνει γιατί μόνο γκρίνια θα έχουμε μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο προσπαθει να πει το αρθρο. να μην φτασουμε στην αστυνομια. αν γινουμε εμεις καλυτεροι η αστυνομια δεν χρειαζεται. φυσικα και φταει. αλλα φταιμε και εμεις γιατι εμεις παρκαρουμε τα αμαξια. το ευκολο ειναι να βγει η αστυνομια και να γραφει. θα τους την λεμε παλι γιατι το εκαναν βεβαια γιατι τα παντα μας φταινε οι αλλοι και ποτε ο εαυτο μας

      Διαγραφή
  4. Έλλειψη παιδείας και σε αυτό το θέμα υπάρχει κύριοι. Από εκεί ξεκινούν όλα. Δεν φταίει η αστυνομία.Για τα μαχανακια με τις πειραγμένες εξατμίσεις ποιος φταίει; Για το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους η αστυνομία φταίει; Η έλλειψη παιδείας και η κουλτούρα του νεοελληνα. Βέβαια και τα πρόστιμα θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο καθενας παρκαρει οπου θελει με αλαρμ η χωρις,διπλο και τριπλοπαρκαρισμενα ,και η αστυνομια γυρναει σαν τα καμακια με το χερι εξω απο το αμαξι,καλα για τα μαγαζια που εχουν απο ενα παρκιν και μια αυλη εξω δεν λεμε τιποτα,καδοι σημαιες καρεκλες γλαστρες μηχανακια χωρις πινακιδες,οτι γουσταρει ο καθενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365