Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Μιχαλης Μπογδάνης: Με γνώση και εμπειρία χαράζουμε το μέλλον

Δελτίο Τύπου

Μετά από πολύχρονη & γόνιμη παρουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με μεγάλη μου χαρά και  αίσθημα ευθύνης, αποδέχθηκα την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής, για να είμαι υποψήφιος Βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του Ν. Πέλλας, στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.



Ο Νομός φθίνει συνεχώς, οι νέοι τον εγκαταλείπουν, η ύπαιθρος ερημώνει και το πολιτικό σύστημα αδυνατεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών της Πέλλας.

Οι πολίτες νοιώθουν απογοητευμένοι.
Η απουσία Κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης του νομού από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗ.ΣΥ., είναι εμφανής.   

Ήρθε η ώρα, η Πέλλα να αποκτήσει ισχυρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο, στο πολιτικό σκηνικό της Πατρίδας μας.

Ήρθε η ώρα, όπου οι πολίτες με την ψήφο τους, θα δώσουν εντολή για μία νέα προοδευτική διακυβέρνηση.

Ήρθε η ώρα, των γενναίων πολιτικών αποφάσεων, που θα αποκαθιστούν αδικίες του παρελθόντος.

Έχουμε καταθέσει στον Ελληνικό Λαό, ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που θα βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα και θα μας οδηγήσει σε μία προοδευτική αλλαγή. 

Δεν υποσχόμαστε ανέφικτα πράγματα. Η πρότασή μας είναι ρεαλιστική και υλοποιήσιμη. 

Σ΄ αυτές τις εκλογές, ζητώ τη ψήφο των πολιτών της Πέλλας. 

Έχω την γνώση και την εμπειρία, να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που χρονίζουν και δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Το οδικό δίκτυο, έχει αφεθεί  στη τύχη του, μετά τις γενναίες παρεμβάσεις την περίοδο 1996-2004.

Η ολοκλήρωση των οδικών αξόνων και των παρακάμψεων, είναι ένα έργο πολλαπλής ωφελιμότητας για όλους τους πολίτες της Πέλλας.

Η αξιοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών του νομού, είναι το κυρίαρχο στοιχείο της πρότασή μας, για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας του τόπου μας.

Ο πρωτογενής τομέας σε κάθε κλάδο παραγωγής, η αντιπλημμυρική προστασία, η κατασκευή μικρών λιμνοδεξαμενών,  ο τουρισμός, η υλοτομία, η κτηνοτροφία, η αγροτική παραγωγή και τα απαραίτητα έργα υποδομής, είναι βασικά στοιχεία των προτεραιοτήτων μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, κατά βάση, στην Αλμωπία.
Την περίοδο 2006-2008, διετέλεσα Αντινομάρχης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας.
Την περίοδο 2008-2010 ήμουν Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Νο.Α. Πέλλας.
Από το 2014- 2019 συμμετείχα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος.
Το 2010, στις εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κατέλαβα την 2η θέση του Συνδυασμού, με τον οποίο συμμετείχα.
Το 2002 συμμετείχα στις εκλογές, ως υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος.
Συμμετέχω σε εθελοντικές ομάδες, με δράση κοινωφελούς χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365