Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

"Θεμέλιο Γνώσης" - Φιλολογικό Φροντιστήριο


Η φιλοσοφία μας

Με υπευθυνότητα,συνέπεια,μεράκι και, κυρίως, αγάπη για τα παιδιά δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο χώρο εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών ώστε να προσφέρουμε στους μαθητές ένα άριστο περιβάλλον μάθησης, προσαρμοσμένο στα σύγχρονα εκπαιδευτικά πρότυπα.


Έχοντας σαν στόχο την πρόοδο των παιδιών και γνωρίζοντας πως κάθε παιδί μαθαίνει με διαφορετικό τρόπο και έχει ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες δημιουργούμε αποκλειστικά μικρές ομοιογενείς ομάδες 3-4 μαθητών. Έτσι, οι μαθητές μας εντάσσονται ευκολότερα και συμμετέχουν ενεργότερα στην εκπαιδευτική διαδικασία, κάτι που οδηγεί σε βελτίωση της μαθησιακής τους απόδοσης.

Ταυτόχρονα,  ενσωματώνουμε στην διδασκαλία σύγχρονες διδακτικές πρακτικές (φύλλα εργασίας, παρουσιάσεις) που αποδεδειγμένα βοηθούν τους  μαθητές όλων των ηλικιών, με τρόπο ευχάριστο και ελκυστικό, στην εμβάθυνση και πληρέστερη κατανόηση του διδακτικού αντικειμένου και οδηγούν σε καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα.

Είμαστε δίπλα στα παιδιά σε κάθε τους βήμα.
Στο φροντιστήριο "ΘΕΜΕΛΙΟ ΓΝΩΣΗΣ" βλέπεις την εξέλιξη της προσπάθειας σου.
Βλέπεις αποτέλεσμα. 
Μαζί βάζουμε τα θεμέλια της επιτυχίας σου!

Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στα τηλ. 6985754463 - 2384024773 ή στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/themeliognosis/?ref=bookmarks.




1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365