Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Ίκαρος Αλμωπίας: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

Η μικροί αθλητές της Παναγιώτας Τουλουμτζή κατέκτησαν μια 7η και μια 11η θέση στους τελικούς των απογευματινών αγωνισμάτων

Χθες 14-07-2019 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Στιβου Βορείου Ομίλου και οι επιτυχίες του ΊΚΑΡΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ συνεχίστηκαν με τους μικρούς της κατηγορίας Κ16.

Η μικροί αθλητές της Παναγιώτας Τουλουμτζή κατέκτησαν μια 7η και μια 11η θέση στους τελικούς των απογευματινών αγωνισμάτων.



Πιο συγκεκριμένα, η ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ κατέκτησε την 7η θέση στα 80μ με εμπόδια, παρόλο τον σοβαρό τραυματισμό που την ταλαιπωρούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα και την καταρρακτώδη βροχή στην Καβάλα.

Ο ΙΣΑΑΚ ΑΓΙΑΝΟΓΛΟΥ ως ο μικρότερος αθλητής του τελικού στα 150μ,κατέκτησε την 11η θέση με αντιθετο άνεμο 1.40 και καταρρακτώδη βροχή. Η επίδοση του στον τελικό ήταν 18.66 και ήταν ο μοναδικός 14χρονος γεν. το 2005 στον τελικό, ανάμεσα στους υπόλοιπους 15χρονους γεν. το 2004 συναθλητές του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και να τα συγχαρούμε για τις σπουδαίες επιδόσεις τους.

Ο ΙΚΑΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ συγκεντρωτικά κατέκτησε μια 1η 🥇θέση με τον ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ στο ΕΞΑΘΛΟ,μια 7η θέση με την ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ στα 80μ με εμπόδια,μια 11η με τον ΑΓΙΑΝΟΓΛΟΥ ΙΣΑΑΚ στα 150μ,δύο 12 θέσεις με την ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ στο ΠΕΝΤΑΘΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ στο Ακόντιο και μια 13η με την ΛΑΜΠΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ στο Ακόντιο, αποδεικνύοντας την οργανωμένη και προγραμματισμένη δουλειά των προπονητών του συλλόγου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365