Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Γιάννης Σηφάκης για την συμφωνία των Πρεσπών: "Κάποιοι το εξαργύρωσαν με Δημαρχιλίκια"

Δείτε την ανάρτηση του στο Facebook

Δείτε την ανάρτηση του στο Facebook:

"Έχει ο καιρός γυρίσματα...
Καμιά κουβέντα από τους μέχρι πρόσφατα αλαλάζοντες και απειλούντες; έφαγαν την γλώσσα τους; 

Η συμφωνία πλέον εφαρμόζεται χωρίς κορώνες απο όλους αφού την χρησιμοποίησαν με όλους τους τρόπους για να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους εκπροσώπους του. Να ξεχάσουμε το συλλαλητήριο 2000 ατόμων κάτω απο το γραφείο μου με Μητροπολίτες, Δημάρχους και "πολιτιστικούς" συλλόγους που τους μετέτρεψαν σε πολιτικούς; και τις απειλές ( εκτός από μένα ) και στα παιδιά μου; 

Τι έμεινε από όλους αυτούς; Κάποιοι, βέβαια, το εξαργύρωσαν με Δημαρχιλίκια. 

Από τα Κόμματα η Χ.Α. έμεινε εκτός Βουλής και διαλύεται, η ΝΔ εφαρμόζει πλήρως την συμφωνία χωρίς άχνα και ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 28,65% στην Πέλλα ( το 2015 πήρε 30,5%). Ο λαός έδωσε την καλύτερη απάντηση, ακόμα ψάχνονται από που τους ήρθε. 
Πόση υποκρισία μπορεί άραγε να αντέξει αυτός ο τόπος;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365