Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α ΑΛΜΩΠΙΑΣ για την δημιουργία Ταμείων

Δελτίο Τύπου

Το Ν.Π.Ι.Δ.  Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας συνεχίζει την προσπάθεια, δημιουργεί για μια ακόμη φορά  ‘’Ταμείο για Όλους’’ ,  προσπαθεί να βοηθήσει όλους τους καταναλωτές, συμβάλλει με πράξεις προς όλους τους πολίτες που δεν μπορούν να μετακινηθούν με ευκολία ή έχουν φόρτο εργασίας, στηρίζει όσους βρίσκονται σε απομακρυσμένες τοπικές κοινότητες με την δημιουργία ειδικών γραφείων για συγκεκριμένες ημέρες και ώρες σε κάθε σημείο , με πρόγραμμα για όλες τις Τ.Κ. του Δήμου μας.1. Δημιουργούμε ταμείο για όλους, ώστε να μπορέσουν όλοι συμπολίτες  μας να εξυπηρετηθούν αποπληρώνοντας τους λογαριασμούς ύδρευσης, 
2. Βρισκόμαστε κοντά στον πολίτη καταγράφοντας  αιτήματα. 
3. Ενημερώνουμε  τον καταναλωτή για την νέα τιμολογιακή πολιτική που ασκείται από την υπηρεσία μας. 
4. Προχωράμε στην άμεση ενημέρωση όλων των καταναλωτών για την ευνοϊκή ρύθμιση  των εκατό δόσεων που έχει ενταχθεί η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας .

Με εκτίμηση και σεβασμό για τον κάθε συμπολίτη μας συνεχίζουμε την προσπάθεια, βοηθάμε όλους τους πολίτες του Δήμου μας, προχωράμε μπροστά.
 Σκοπός μας είναι να βγάλουμε την Δ.Ε.Υ.Α  Αλμωπίας  από τον βούρκο του παρελθόντος για να μπορεί η υπηρεσία μας ως  Ν.Π.Ι.Δ. κοινής ωφέλειας ειδικού σκοπού να αυξήσει την ποιότητα παροχής υπηρεσιών και να αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους πολίτες.
Συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια με ενέργειες που βοηθούν τον πολίτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365