Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Φόλες στην Αριδαία με νεκρά δύο σκυλιά - Σκληρές εικόνες

Δείτε την ανάρτηση της Φιλοζωικής στο Facebook

Δείτε την ανάρτηση της Φιλοζωικής στο Facebook:


"Φόλες μπροστά στα Κτελ της Αριδαίας.
Αίσχος φίλοι, θυμό και αποτροποιασμό νώθουμε για τα σημερινά γεγονότα που έλαβαν χώρα σήμερα το μεσημέρι στην Αριδαία.
Δύο αθώα σκυλιά ταίστηκαν το θάνατο μέρα μεσημέρι  μπροστά στα κτελ της Αριδαίας και δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να ειδοποιήσει έγκαιρα ώστε να σωθούν αυτά τα ζώα. Τα ζώα σφαδάζανε μπροστά στην είσοδο και κανένας μα ειλικρινά κανένας δεν ενδιαφέρθηκε. Άνθρωποι μέσα από τα κτελ πήρανε τηλέφωνο την υπηρεσία του δήμου που είναι υπεύθυνη για τα αδέσποτα 4 η ώρα το μεσημέρι. Και σας ρωτάω ποιος νοήμων άνθρωπός θα το έκανε αυτό εφόσον οι υπηρεσίες είναι κλειστές εκείνη την ώρα.! Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο πρόεδρος της φιλοζωικής όταν ήταν πλέον αργά και δεν προλάβανε να σώσουνε τα ζώα. Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοιηκής Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ. και κατέγραψε το συμβάν. Άυριο το πρωί θα  συνταχτεί καταγγελία και θα ελεγχθούν οι κάμερες ασφαλείας. Μιλήστε φίλοι μας και μην φοβάστε, κάποιος θα είδε κάτι! Κοινοποιείστε να σταματήσει αυτή η μάστιγα, αυτή η κτηνωδία.!!"




4 σχόλια:

  1. Η φιλοζωική μόνο ανακοινώσεις ξέρει να κάνει... Να μαζέψει κανένα αδέσποτο δεν ξέρει. Μόνο οι κάτοικοι της Αριδαίας και των γύρω χωριών θα μαζέψουν κανένα αδέσποτο για υιοθεσία ή φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει οργανωμένο κυνοκομείο εκτός Αριδαίας? υπάρχουν φύλακες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φιλοζωική να κοιτάξει να κάνει λίγο την δουλιτσα της και να αφήσει τις αναρτήσεις στο φβ. Φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας στην ίδια μας την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχετε μπερδευτεί λίγο...Δεν είναι δουλειά της Φιλοζωικής να μαζέψει όλα τα σκυλιά που εσείς παρατατε...εθελοντές είναι κ όχι μισθωτοί κ για την ακρίβεια ένας που κάνει την δουλειά πολλών...κ η ανάρτηση είχε να κάνει με την απανθρωπιά κάποιου διποδου κ όχι τετραποδου...για αυτό αφήστε τα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365