Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Ενίσχυση στον Φ.Ο.Α. Αριδαία από την διοίκηση των Λουτρών

Δελτίο Τύπου 

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Λουτρών ενισχύθηκε ο Φ.Ο. Αριδαίας με 1.000 € και θα του δοθεί Αθλητικό Υλικό για τα τμήματα του Μπάσκετ και του Βόλευ.Αποτελεί επιβράβευση για την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία και την μακρόχρονη προσπάθεια στον Αθλητισμό.Στηρίζουμε έμπρακτα τον Αθλητισμό και όχι με λόγια αλλά με πράξεις.Θυμίζουμε την πρόσφατη ένταξη του Κλειστού Αριδαίας με 2.000.000 € για την ενεργειακή  του αναβάθμιση.



Η Δημοτική Επιχείριση των Λουτρών για εφέτος μόνο χρηματοδότησε επίσης τον Αλμωπό Αριδαίας με 3000 € ,την Αθλητική Ομάδα των Σαρακηνών με 3000 € και τον Άρη Λουτρακίου με 3000 €. Η συνετή διαχείριση έφερε την Επιχείριση των Λουτρών να μπορεί να επιτελεί κοινωνικό έργο και να στηρίζει προσπάθειες σε όλους τους τομείς: Αγροτικό , Παιδεία ,Υγεία, Αθλητισμό.

1 σχόλιο:

  1. κουφάλα Μπινο έβαλες σκοπό να τελειώσεις τα ταμεία λουτρών και Δήμου για να αναλάβει ο Μπατσης άδεια ταμεία κουφάλα για χαζούς μάς περνάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365