Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Αλμωπία: Υπέροχες εικόνες από πελαργούς (ΦΩΤΟ)

Δείτε υπέροχες εικόνες από δύο πελαργούς που συναντήσαμε στην Σωσάνδρα Αλμωπίας

Ο Πελαργός είναι αρκετά συνηθισμένο πουλί στην ελληνική ύπαιθρο, ιδίως στα πεδινά της βόρειας και κεντρικής χώρας.

Προτιμά να μη φτιάχνει κάθε χρόνο φωλιά αλλά να επισκευάζει και να ξαναχρησιμοποιεί την παλιά, όχι πάντα με το ίδιο ταίρι.Οι Πελαργοί φτάνουν στην Ελλάδα το Μάρτιο και φεύγουν τον Αύγουστο για να ξεχειμωνιάσουν στην Αφρική. Κατά τη διάρκεια του μεταναστευτικού ταξιδιού, διανύουν αποστάσεις έως και 20.000 χιλιομέτρων!

Δείτε υπέροχες εικόνες από δύο πελαργούς που συναντήσαμε στην Σωσάνδρα Αλμωπίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365