Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Πρόβλημα αγροτών με πομόνες στην Φιλώτεια Αλμωπίας

Το πότισμα των χωραφιών όπως μας λένε γίνεται με δυσκολία σε πολλές περιπτώσεις και σε άλλες καθόλου

Σημαντικά προβλήματα με δύο βασικές πομόνες αντιμετωπίζουν οι αγρότες στο χωριό Φιλώτεια Αλμωπίας.

Το πότισμα των χωραφιών όπως μας λένε γίνεται με δυσκολία σε πολλές περιπτώσεις και σε άλλες καθόλου. Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου προς τους αρμοδίους, γιατί όπως μας λένε αν δεν λυθεί άμεσα το πρόβλημα, πολλά χωράφια θα καούν και πολλές παραγωγές θα καταστραφούν.


2 σχόλια:

  1. Όχι μόνο στην φιλωτεια, απαράδεκτα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ορμα απαράδεκτοι όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365