Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Ο Γιώργος Καρασμάνης με πράξεις στο πλευρό των Δημοσίων Υπαλλήλων

Δελτίο Τύπου

Συναντήσεις με Δημοσίους Υπαλλήλους του Νομού, είχε σήμερα Δευτέρα ο Γιώργος Καρασμάνης. Τους επανέλαβε τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας δια στόματος του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι ουδείς Δημόσιος Υπάλληλος θα απολυθεί, και ότι θα καθιερωθεί αντικειμενική και ουσιαστική αξιολόγηση για όλους, ώστε να βελτιώνεται η απόδοσή τους.Ο πρώην Υπουργός τους διαβεβαίωσε ότι όπως πάντα, έτσι και στο μέλλον θα είναι κοντά στα προβλήματά τους έμπρακτα, όπως απέδειξε με αποκορύφωμα την απόφαση το 2007 – όταν ο ίδιος ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής – να χαρακτηριστεί ο Νομός μας ως ¨παραμεθόριος στο σύνολό του¨, από τους Προμάχους, τον Αρχάγγελο, μέχρι τα Άθυρα και την Πέλλα! Με όλα, βέβαια τα πλεονεκτήματα, ωφελήματα αλλά και κίνητρα που απορρέουν από αυτόν τον χαρακτηρισμό, όπως μεταξύ άλλων:

* Μοριοδότηση των νέων μας για προσλήψεις στο Δημόσιο
* Μοριοδότηση των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών, μετατάξεις, αποσπάσεις
* Κίνητρα για αναπτυξιακές επενδύσεις

Και το σημαντικότερο: Το Επίδομα Παραμεθορίων Περιοχών, που παίρνουν όλοι (Δημόσιοι Υπάλληλοι, Εκπαιδευτικοί, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, Δημοτικοί και Νομαρχιακοί Υπάλληλοι, Κληρικοί) – χρήματα που, πέραν της ενίσχυσης των ίδιων των δικαιούχων, είχαν και έχουν ως αποτέλεσμα και την τόνωση της τοπική αγοράς!1 σχόλιο:

  1. αφού αυτός τους διόρισε...κλπ κλπ...τι να λέμε τώρα ε? η μακεδονία ειναι ελληνική και όλα καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365